Deputatul PNL Lucian Heiuş: Vom fi prezenţi în sală, dar nu votăm Moţiunea

19 iunie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Deputatul PNL Lucian Heiuş (foto) a declarat, ieri, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că parlamentarii partidului vor fi prezenţi, mâine, pentru Moţiunea de cenzură, însă nu vor participa la vot.
Prezenţi, dar doar atât
„Vom sta în sală, miercuri, dar nu vom vota Moţiunea de cenzură. Noi am înţeles că este vorba de o reglare de conturi în interiorul Coaliţiei PSD-ALDE şi nu vrem să intervenim în acest joc. Sorin Grindeanu a fost un premier slab, la fel şi Executivul pe care l-a condus. Pe cei din PSD nu-i preocupă decât interesele lor, nu binele ţării”, a afirmat Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
Parlamentarul liberal este de părere că Moţiunea de Cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu va trece, fără probleme. Asta, şi după ce ieri, UDMR a anunţat că va vota Moţiunea, deci va fi aşa cum spune Liviu Dragnea, adică va fi un vot masiv, miercuri, împotriva a ce a mai rămas din Guvernul Grindeanu.
„Eu cred că moţiunea va trece. Grindeanu va fi demis, iar Dragnea şi camarila lui vor pune un nou executiv pe care-l vor conduce din umbră”, a spus deputatul PNL Lucian Heiuş.
Întrebat dacă PNL este pregătit pentru guvernare, Heiuş a declarat că da. „Liberalii sunt pregătiţi pentru a prelua guvernarea. Şi sunt sigur că vom guverna mai bine decât PSD. Dar, PNL vrea să ajungă la guvernare prin votul cetăţenilor”, a adăugat deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heiuş.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Petrila e nemulţumită de rezultatul meciului cu Ghiroda

Înfrângerea din partida tur a barajului de promovare în Liga a III-a, în faţa grupării ACS Ghiroda, i-a nemulţumit pe...

Participare record la Retezat Sky Race

A şasea ediţie a cursei de alergare montană „Retezat Sky Race” a strâns un număr record de participanţi, 1.209 de...

Înfruntări spectaculoase la prima ediţie a galei „Fight Zone”

Prima ediţie a galei „Fight Zone”, organizată de clubul Pera Box Deva, a oferit dueluri spectaculoase în ring, care s-au...

Închide