Deputatul PNL Carmen Hărău o spune răspicat: Profitul realizat de companiile multinaţionale să fie impozitat în ţară

02 CARMEN-HARAUDeputatul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău (foto), susţine impozitarea în ţară a profitului realizat de companiile internaţionale care au reprezentanţe în România.
Acest fapt vine pe fondul preocupărilor parlamentarului hunedorean, arătate în cei patru ani de mandat, vizavi de echilibrarea bugetului naţional, în sensul identificării surselor bugetare corecte pentru creşterea veniturilor la bugetul de stat. În acest sens, Carmen Hărău îşi asumă susţinerea modificărilor asupra legislaţiei fiscale, pentru ca impozitarea veniturilor menţionate mai sus să poată fi realizată.
Alături de alţi colegi liberali, deputatul hunedorenilor atrage atenţia că societăţile comerciale multinaţionale NU-ŞI PLĂTESC IMPOZITUL PE PROFIT către bugetul de stat al României, preferând să-l plătească în ţările lor de origine sau să transfere aceşti bani către diverse offshore-uri. Prin modificarea legislaţiei fiscale, aceste sume ar rămâne în ţară, bani pe care statul român ar putea să-i investească în educaţie, sănătate, cercetare, infrastructură, domenii de care, în fond, se servesc şi respectivele companii.
„Această măsură ar aşeza pe fundamente mult mai oneste politicile bugetare din România, corectând carenţe ale legislaţiei româneşti armonizată cu legislaţia UE, o directivă a acesteia impunând evitarea dublei impozitări. Există şi alte state în spaţiul UE care se confruntă sau s-au confruntat cu aceeaşi situaţie, cum a fost cazul Poloniei. Stat care a reuşit să implementeze măsurile necesare, astfel încât, profiturile marilor companii să fie impozitate în ţară”, a precizat deputatul Carmen Hărău. Aceasta a mai spus că o modificare a legislaţiei fiscale poate fi făcută dacă PNL va avea majoritate în Parlament, sau va fi instalat un Guvern susţinut de liberali, în urma alegerilor din 11 decembrie. (N. Bumbac)

15 comentarii la „Deputatul PNL Carmen Hărău o spune răspicat: Profitul realizat de companiile multinaţionale să fie impozitat în ţară

 • 1 noiembrie 2016 la 23:09
  Legătură permanentă

  Profitul tuturor companiilor cu sediul in Romania este impozitat in Romania.
  Madam, ce tot Vorbești?!
  Vrei sa spui sa nu își mai încarce aceste companii cheltuielile nejustificat ca sa își micsoreze profitul, asta vrei sa zici?!
  Asta nu o Vor face nici liberalii si nici alții.
  Minciuni de campanie.
  Nu sti ce sa mai inventezi.
  Prostituție politica. Putere cu orice pret.
  Scirba produceti toti !

 • 2 noiembrie 2016 la 7:57
  Legătură permanentă

  Care profit madam?ăștia au grijă să facă pierderi în țară.Nu prea le ai cu economia reală doar cu ailaltă…
  Apropo,ce mai fac hunedorenii tai?

 • 2 noiembrie 2016 la 8:03
  Legătură permanentă

  Cat ia oare Mesagerul pt susținerea constanta pe care o acordă doamnei?
  Cred că e ca in reclama:puțin,foarte puțin!
  Votați Hărău!e prima pe lista PNL!

 • 2 noiembrie 2016 la 9:02
  Legătură permanentă

  Ai capusat 4 ani statul, nu iti e rusine sa mai apari in ziare madam Harau?

 • 2 noiembrie 2016 la 9:20
  Legătură permanentă

  Oare de ce doar la ALEGERI parventii politici manifestă INTERES NAȚIONAL și flutură pe la nasul alegatorilor POLITICI SOCIALE? De ce d-nă HARĂU din 2012-2016, când aveați majoritate parlamentară/U.S.L.nu ați schimbat legislatia financiară pe domeniul respectiv? Simplu…politica ECONOMIC/FINANCIAR în România NU este făcută de GUVERNUL ROMÂNIEI ci trasată de MULTI NATIONALELE STRĂINE!Sigur ca doctorantă in economie ati auzit/citit de ASASINI ECONOMICI dea lungul secolelor, iar ca om politic știți ce implicatii politico/economice ar avea asupra ROMÂNIEI. Pe d-vstră va preocupat mai mult intersul personal și setea de PUTERE/LOCALĂ, decât interes NATIONAL. Stați liniștită, veți fi din nou în PARLAMENT, prin grija partidului ca drept,, răsplată” pentru activitatea=cotația în cadrul partidului.A venit CIRCUL dar…fără PĂINE! PĂINEA, îngrașă d-nă iar d-vstră începeți să luați proporții…și DOSARUL se îngroașă, mai ales că PNL nu are cum să câștige alegerile!

 • 2 noiembrie 2016 la 10:05
  Legătură permanentă

  Candidati de tot kkatul

  Facuti la Scoala lui Trump

 • 3 noiembrie 2016 la 3:40
  Legătură permanentă

  Interesant !… Se pare ca cine o cunoaste o „scuipa”. Pare o „dihanie” flamanda dupa prosti care s-o voteze …. Cat priveste propunerea cu impozitarea profitului firmelor straine, ar fi utila si binevenita daca n-ar fi fost deja ridicata de altii si … e in discutie chiar la Parlamentul european ! „Dihania” vrea sa prosteasca un judet intreg, facandu-si campanie cu idei furate din presa sau de la alte partide !
  Cati prosti o vor vota ? Vedeti ca e pe lista PNL !

 • 3 noiembrie 2016 la 15:31
  Legătură permanentă

  PSD -ISTII MANCATORI DE RAHAT!!!
  ROMANIA, 26 DE ANI A FOST CONDUSA DE VOI MIZERABILI COMUNISTI!!

 • 3 noiembrie 2016 la 15:33
  Legătură permanentă

  PSD NENOROCIT SI CAPUSAR!!!!
  TATAL VOSTRU LOCAL NISTOR AGRAMATUL, SI- A TERMINAT FACULTATEA LA VARSTA PENSIONARIII!!! RUSINe!!!!!

 • 3 noiembrie 2016 la 15:37
  Legătură permanentă

  BARB, CEL DE PE FITUICA VOASTRA PSD, DE ABIA TERMINA FACULTATEA!!! SI HOPAAA, DIRECT MARE DIRECTOR!

  VOI VORBITI!!! HUOOOO PSD!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.