Deputatul liberal Lucian Heiuş pune o întrebare simplă. „Euroscepticii să ne spună cum ar fi arătat România fără 50 de miliarde de euro?”

Sorina Popa

Ieri, deputatul Lucian Heiuş (foto dreapta) şi senatorul Carmen Hărău (foto stânga) au prezentat, într-o conferinţă de presă, programul partidului pentru viitorii europarlamentari PNL.

”Partidul Naţional Liberal este singurul partid din România care şi-a lansat un program clar pentru reprezentanţii noştri în viitorul Parlament European. Programul se numeşte «Profesionişti în Parlamentul European» şi cuprinde un set de principii pe care viitorii europarlamentari liberali vor fi mandataţi să le pună în practică. Ne dorim ca România să aibă o dezvoltare sustenabilă. Şi, asta nu putem să o facem decât ca membru al UE. Avem un câştig net de 50 de miliarde de euro, ca membru al Uniunii Europene. Iar scepticii ar trebui să răspundă la o întrebare simplă: cum ar fi arătat România fără cele 50 de miliarde de euro?”, întreabă deputatul Lucian Heiuş.
”PNL îşi propune ca obiectiv fundamental reducerea decalajelor dintre România şi celelalte ţări europene şi va acţiona pentru o mai mare integrare a ţării noastre în Uniunea Europeană. Europarlamentarii liberali vor lupta pentru adoptarea cât mai rapidă a bugetului UE. Este important să se asigure predictibilitatea pentru antreprenorii români, pentru IMM-uri, pentru fermierii şi cercetătorii români, asftel încât aceştia să beneficieze în continuare de finanţare europeană şi să continue să genereze locuri de muncă şi creştere economică pentru România”, susţine deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heiuş.
La rândul său, senatorul PNL Carmen Hărău a declarat în conferinţa de presă de ieri că proiectele finanţate din fonduri europene nerambursabile au contribuit la reducerea ratei şomajului în România cu 3,5 la sută.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 15.05.2019

Aurel Ciurar, tânăr din judeţ Pentru că, fiind trimis în judecată, împreună cu alţi complici, în stare de arest preventiv,...

Bulina albă, 15.05.2019

Noemi Budoi, sportivă din municipiul Hunedoara Pentru că a cucerit titlul de campion mondial la popice, în tandem cu un...

Gura lumii, 15.05.2019

Vorbesc gurile rele că o duduie care şi-a tras un post călduţ, după ce instituţia unde lucrează şi-a schimbat şeful,...

Închide