ComunitatePolitica si administratie

Deputatul Anamaria Gavrilă: Schimbarea începe cu noi!

Deputatul independent Anamaria Gavrilă (foto) vrea să afle de la hunedoreni ce legi ar trebui promovate în Parlament, astfel ca viața noastră să fie mai bună.
„Care sunt pentru voi prioritățile, problemele și gândurile cu care ați intrat în Noul An? Ce sunteți voi gata să faceți, să contribuiți, să schimbați pentru a vedea o Românie mai bună?
Suntem toți speriați de facturile la ener­gie, de creșterile de prețuri cărora abia mai putem să le facem față, de certificatul verde prin care ni s-au impus tot felul de restricții și de lipsa de responsabilitate a Guvernului PNL-PSD și a Președintelui Iohannis? Faptul că ei sunt rupți de rea­litate mă dezamăgește profund.
Am luptat pentru independența ener­ge­tică a României și salvarea Mintiei încă din Decembrie 2020. Am cerut îndepărtarea lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei – România încă din aprilie 2021. Am fost vocea voastră în Parlament împotriva pro­punerii de lege a certificatului verde. Am depus o propunere de lege care elimină impozitul pe venit pentru părinții cu mini­mum 3 copii.
Ce legi ați vrea voi să vedeți că se vo­tează în Parlament și care ar avea un im­pact benefic semnificativ asupra mersului țării?”, îi întreabă deputatul Anamaria Gavrilă pe hunedoreni.

2 comentarii la „Deputatul Anamaria Gavrilă: Schimbarea începe cu noi!

  • În România nu există o lege de reabilitare a victimelor torturii care să-i integreze în societate și pentru a le asigura l-a victime un trai decent și demnitate .
    Nicio asociație nu luptă pentru reabilitarea victimelor torturii .

    Și victimele torturii au dreptul de a fi respectate , nu tot hărțuite și persecutate trebuie să fie de teroriști torționari legitimați de stat .

    https://ro.scribd.com/document/516860084/Consiliul-Uniunii-Europene-Reabilitarea-Victimelor-Torturii?fbclid=IwAR0wDV8d1M0lOH_JBLqv9uAmBXEo6kWt2-fKwDlzqL5s_Hmiy4nC0AXl6TM

  • Asa aratati proteza pina la urechi, poate te ia cineva de nevasta

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura