Actualitate

Dependent de alcool, un hunedorean și-a terorizat mama și surorile

Cele patru femei n-au mai suportat ieșirile individului și au cerut să fie protejate de autorități, după ce au fost sechestrate și amenințate cu un cuțit. Incidentul a avut loc zilele trecute, la Hunedoara.

 

Un pericol

„În data de 18.01.2023, în jurul orei 00:30, pârâtul a sosit la adresa de domiciliu, aflându-se sub influenţa bău­turilor alcoolice. Între acesta şi mama sa s-a iscat un scandal, deoarece el i-a ce­rut 100 de lei şi ţigări. După ce victima
i-a dat cele solicitate, bărbatul a plecat. A revenit la locuință în jurul orei 06:00, a spart ușa, a intrat în camera victimelor și le-a cerut acestora să îi dea băutură și bani, amenințând că în caz contrar va mer­ge în bucătărie și va lua un cuțit. Toto­dată, agresorul a luat o sticlă cu bău­tură alcoolică din cameră și s-a postat în dreptul ușii pentru a le bloca ie­șirea. Ulterior, în jurul orei 12:00, când au revenit la adresă, au descoperit că fu­seseră sparte mai multe farfurii și pe­reții și era răvășită locuința”, se arată în dosarul ajuns la Judecătoria Hunedoara, în care cele două femei au cerut emi­terea unui ordin de protecție. Sătule de scandaluri, acestea au cerut judecă­to­rilor să-l oblige pe bărbat ca timp de ju­mă­tate de an să nu mai aibă voie să se apro­pie de ele. Femeile au mai arătat că băr­batul este un pericol și a mai fost con­­damnat la 6 luni de închisoare cu sus­pendare, pentru că încălcase un alt ordin de protecție. Individul nu a recu­nos­cut în faţa polițiștilor din Hunedoara că și-a terorizat mama și pe cele trei su­rori. Ba chiar a sărit și la polițiști, chiar în timp ce era anchetat. A luat un scaun și a încercat să-i lovească pe anche­ta­tori, numai că a fost imobilizat și legat cu că­tu­șele. Instanța din cadrul Judecă­to­riei Hunedoara a dispus ca măsurile de pro­tecție să fie luate pentru o perioadă de 5 luni, apreciind că acest interval este suficient, dar necesar pentru ca pâ­râtul să-și îndrepte comportamentul și pen­tru a realiza consecinţele persis­tenței într-un astfel de comportament. (M. Gânju).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura