Denisa Fodor, locul 3 la Campionatul Balcanic de lupte pentru juniori

2-lupte-9-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Luptătoarea Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic de lupte pentru juniori, desfăşurat la Craiova. Deşi ca vârstă mai mică decât adversarele sale, eleva lui Suraj Moravan a avut o comportare foarte bună, reuşind să urce pe podiumul categoriei 51 de kilograme.

Două victorii şi o înfrângere
După ce s-a clasat pe locul 7 atât la Campionatul European cât şi la cel Mondial, categoria cadeţi, Denisa Fodor a avut o comportare foarte bună la Balcaniada de juniori, desfăşurată la Craiova. Eleva lui Suraj Moravan a pierdut primul meci, împotriva reprezentantei Bulgariei, care este şi vicecampioană mondială la categoria 51 de kilograme. În recalificări, Denisa a învins în ambele partide, trecând de reprezentantele Republicii Moldova şi a Turciei, reuşind clasarea pe ultima treaptă a podiumului.

Cupa României, următorul obiectiv
Alături de sportiva deveancă s-a aflat şi antrenorul Suraj Moravan, cel care o pregăteşte la CNS Cetate Deva, acesta declarându-se mulţumit de prestaţiile elevei sale. „Având în vedere că ea este încă la categoria cadete şi a luptat cu adversare mai experimentate, sunt foarte mulţumit de prestaţiile ei. Sperăm să obţinem un rezultat mai bun la Cupa României pentru cadete, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, la Bucureşti”, a declarat Moravan. Campionatul Balcanic de lupte pentru juniori, desfăşurat la Craiova, a avut participanţi din 10 ţări, atât la feminin cât şi la masculin, aceştia luptându-se pentru medaliile la lupte greco-romane, lupte libere şi lupte feminine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare