Demonstraţii de airsoft în Cetatea Devei

3 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cetatea Devei va fi mâine, sâmbătă, 5 octombrie, gazda evenimentului ,,Asalt de toamnă”. Este vorba despre o prezentare a tacticilor de luptă folosite în airsoft, a echipamentului şi a unor replici după arme şi dispozitive militare reale.

Cei care sunt pasionaţi de acest sport vor putea să tragă la ţintă în mediu controlat şi în deplină siguranţă. Evenimentul, care se va desfăşura pe Platforma Artilerie Vest, între orele 12:00 şi 14:00 se adresează atât localnicilor cât şi turiştilor.
Airsoftul este un sport care reproduce scenarii inspirate din lupte reale, iar replicile armelor adevărate trag cu bile din plastic de mici dimensiuni. Acest sport implică multă mişcare, adrenalină, dar şi distracţie.
Cei interesaţi de acest sport sunt aşteptaţi în Cetatea Devei pentru a „intra în luptă” alături de profesionişti în airsoft! Participarea la eveniment este liberă!
Organizatorii acestuia sunt Club Dac Airsoft Deva, în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva. (D. G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul naţional de judo pe echipe U21, la Deva

Federaţia Română de judo, în parteneriat cu LPS Cetate Deva, organizează la finalul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din reşedinţa...

Futsal, Liga a II-a. West joacă în deplasare la Corund

Într-o partidă programată duminică, de la ora 18, West Deva joacă în deplasare cu Korondy Junior 2017 Corund. Tot duminică,...

Futsal, Liga I. Autobergamo are meci greu acasă cu Dunărea Călăraşi

Sala Sporturilor din Deva găzduieşte duminică, de la ora 18.00, partida dintre Autobergamo şi Dunărea Călăraşi, contând pentru etapa a...

Închide