Democrat-liberalii hunedoreni au liber la vot, la Convenţia Naţională

5 gligor (48)Sorina Popa

Pedeliştii hunedoreni care vor participa pe 23 martie la Convenţia Naţională pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii politice au decis să dea un vot democratic, responsabil şi canalizat strict pe proiectele prezentate de cei trei candidaţi la postul de preşedinte al partidului.
„Ne-am întâlnit în Biroul Permanent Judeţean şi am discutat tocmai despre oportunitatea unui vot lucid dat la acest moment partidului. Avem nevoie de echilibru şi de reconstrucţie. Avem nevoie de o linie clară  şi de încredere redobândită în echipă. De aceea, organizaţia judeţeană a PDL nu se va antepronunţa înainte de 23 martie. Este un exerciţiu democratic pe care îl încercăm în ideea de a oferi o şansă reală candidaţilor, o şansă bazată pe strategii şi nu strict pe parteneriate cu tentă subiectivă. Va fi un vot, individual, al delegaţilor noştri, care să ne poată oferi nouă, ca şi formaţiune, o şansă de a recâştiga poziţia corectă pe scena politică”, a declarat Dorin Gligor (medalion), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL.
În aceste condiţii, membrii delegaţiei hunedorene care vor fi prezenţi pe 23 martie la Bucureşti, la Convenţia Naţională a PDL, vor avea libertatea să voteze cu cine vor ei, dintre cei trei candidaţi la şefia partidului, Elena Udrea, Monica Macovei şi Vasile Blaga. Doi candidaţi pentru funcţia  de preşedinte al PDL, Elena Udrea şi Vasile Blaga, au fost prezenţi în acestă campanie dusă pentru câştigarea şefiei PDL, în judeţ, prezentându-şi moţiunile în faţa colegilor de partid.

3 comentarii la „Democrat-liberalii hunedoreni au liber la vot, la Convenţia Naţională

 • 21 martie 2013 la 3:15
  Legătură permanentă

  -basescu ,cel mai logic presedinte din cei patru ,pe care i-a avut romania.[-1974-N.CEAUSESCU –1990-96 –ILIESCU -1996 -2000 -E.CONSTANTINESCU –20004 -2014 -BASESCU .-[-”ce inseamna sa ai mama din Pascani si tata din Vaslui].–in noiembrie 2014 cand presedintele pleaca la plimbare cu nepotii in parc [-ce diferenta ca politica este intre basescu si ponta /-85 -15.––––basescu este cel mai barbat ,dintre toti politicienii[-dupa el ,nu mai exista nimeni ]/

 • 21 martie 2013 la 8:41
  Legătură permanentă

  Ce de cuvinte „memorabile”!Si in articol, dar si ale lui Gligor! Dupa 2 runde esuate de a se face remarcati la Bucuresti, PD-Listii din Hunedoara vor vota cum vor muschii lor la Conventie. Iar dupa ce va castiga Vasile Blaga, se vor conforma brusc la disciplina pe care acesta vrea s-o instaureze in partid… Astia-s cei care se cred pe ei mult prea abili, iar pe noi mult prea prosti. Cat timp se vor mandri cu de-alde Arion, Janin sau bunicuta aia domestica ce face acuma pe managerul pe la Spitalul Hunedoara, n-au nicio sansa sa-i ia cineva in serios. Ei, daca Mircica ar prelua filiala judeteana, atunci poate ca partidul asta ar deveni interesant in judet. Pentru scurt timp, insa si asta. In rest, partidul asta, aici, n-a facut mai nimic si n-a spus decat platitudini.

 • 21 martie 2013 la 13:13
  Legătură permanentă

  @volocaru florin: ai mare dreptate. Dupa el nu mai exista nimeni. Nici iarba nu mai creste.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.