Întrebarea cu schepsis

Demagogi autorizaţi vor evalua lucrările de la Cetatea Deva

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Primăria municipiului Deva a încheiat contract cu o firmă de demagogi autorizaţi care va evalua calitatea lucrărilor de la Cetatea Deva contra sumei de 50.000 de euro, dat fiind faptul că aceste lucrări vor fi plătite din fonduri europene. Vi se pare o idee bună, sau banii ar trebui cheltuiţi pentru altceva?

Iosif Atila Szocs1. Iosif Atila Szocs, 25 ani, operator cablaje, Deva:
Banii sunt prea mulţi şi nu era neapărat nevoie să angajeze o echipă de demagogi pentru a vedea cum sunt lucrările. Cetatea va arăta mai bine restaurată, mai bine ar da banii pe materiale.

Ioana Dramnesc2. Ioana Drămnesc, 18 ani, elevă, Deva:
Nu am o părere exactă despre această iniţiativă. Doar că în ultimul timp, totul se reface şi costă mult prea mult.

Viorel Vacariu3. Viorel Vacariu, 54 de ani, afacerist, municipiul Hunedoara
Suma de 50.000 de euro nu mi se pare mare, dar dacă-i doar pentru evaluare, atunci nu este bine. Mai bine mi i-ar da mie şi mi-aş da eu cu părerea despre lucrările de la cetate. Nu cred că va ajuta la ceva echipa de demagogi.

Cristina Hada4. Cristina Hada, 39 de ani, profesoară, Deva:
Întrebarea nu este bine formulată, demagogii sunt cu totul altceva. Sunt persoane care vor să obţină simpatie prin vorbe mari şi promisiuni deşarte. A fost o întrebare capcană, aşa-i?

Felicia Cioara5. Felicia Cioară, 32 de ani, casnică, Deva:
Nu cred că este nevoie de aşa ceva. O prostie! Atâţia bani doar pentru a evalua lucrările? Nu sunt de acord, mai bine ar cheltui banii pentru a face ceva practic.

Explicaţie:
Demagog = Persoană care caută să-şi creeze o popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni mincinoase etc. (Conform DEX).

2 comentarii la „Demagogi autorizaţi vor evalua lucrările de la Cetatea Deva

  • Cei mai autorizati demagogi se afla in parlament. Noi i’am trimis acolo.

  • Apropo, circula o anecdota in anii ’90. o reportera TV intreaba o florareasa din Bucuresti: Ce parere aveti ca parlamentarii isi fac harakiri ? Foarte patrunsa respectiva raspunde: Da, isi fac ca astia au de toate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.