Deficitul de personal la IPJ Hunedoara este de 24 la sută

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara se confruntă cu un deficit acut de personal. Situaţie care a fost generată şi de pensionările masive din a doua jumătate a acestui an.
Conducerea IPJ Hunedoara arată că se fac eforturi mari pentru a compensa lipsurile de personal, existând speranţa că această problemă se va rezolva odată cu încadrarea absolvenţilor şcolilor de profil din acest an de studii.
„În acest moment, IPJ Hunedoara se confruntă cu un deficit de personal de 24 la sută. Deficit care creează dificultăţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Sunt probleme în zona posturilor de poliţie din mediul rural, dar şi la câteva subunităţi de poliţie din Valea Jiului. Facem eforturi pentru a asigura corespunzător climatul de ordine şi siguranţă publică”, a afirmat comisarul şef Ovidiu Gabriel Bîrlea, şeful IPJ Hunedoara. Acesta a mai spus că în cazul posturilor rurale cu un singur angajat, activitatea este asigurată cu ajutorul poliţiştilor de la secţiile de poliţie de pe raza de competenţă.
În judeţ, sunt cinci posturi de poliţie care funcţionează cu un singur agent. Conform reprezentanţilor IPJ Hunedoara, posturile de poliţie cu un singur poliţist sunt cele din localităţile Peştişu Mic, Bulzeştii de Sus, Buceş, Bunila şi Luncoiu de Jos. În ceea ce priveşte numărul poliţiştilor care s-au pensionat, datele IPJ Hunedoara arată că în total, 110 poliţişti hunedoreni au ieşit la pensie în acest an, dintre ei, 29 au avut funcţii de conducere, iar cel mai tânăr avea vârsta de 47 de ani. (N. Bumbac)

6 comentarii la „Deficitul de personal la IPJ Hunedoara este de 24 la sută

 • 16 noiembrie 2017 la 8:30
  Permalink

  ce deficit hahalerelor daca iesiti la pensie la 40 de ani

 • 16 noiembrie 2017 la 13:48
  Permalink

  Este un fenomen normal.
  Atat timp cat si hotii, violatorii si criminalii sunt eliberati politic, guvernul de genii a concluzionat ca este eficient sa se reduca personalul din politie pe cale naturala !!!
  Nu mai e nevoie.
  Ce sa pazeasca dna. Carmen Dan daca Tudorel elibereaza pe rupte?!
  De ce sa-i mai aresteze ?!!
  Nu ??!

 • 16 noiembrie 2017 la 13:52
  Permalink

  Militienii si securistii au umplut firmele de „paza”.
  Iau pensii triplate, iau si salarii. Ies la pensie la patruj’ de ani.
  Politicienii si justitiabilii la fel.
  Mia joaca execrabil si cacealmaua gretoasa din presa actuala.
  Societatea este putreda in profunzimi, si nu se intrevede nimic bun.
  Vai de aceasta generatie

 • 18 noiembrie 2017 la 0:12
  Permalink

  Mai Kafka si Machiavelli de ce nu jigniti si procurorii si judecatorii ca doar si ei ies la pensie la 45-50 de ani si ies cu o pensie cel putin tripla fata de politisti, pompieri si jandarmi. Politistii platesc daca su gresit dsr procurorii si judecatorii nu. Asteptam cu nerabdare legea raspunderii magistratilor.

 • 23 noiembrie 2017 la 13:41
  Permalink

  ghita taci draq ca politistii noaptea dorm si ziua joaca fotbal si aresteaza hoti de gaini si elevii chiulangii toti sun corupti

 • 23 noiembrie 2017 la 17:15
  Permalink

  Pai mai Sultane stii ceva? Sa le sugi p..a la toti politistii atunci. Acum esti multumit? Bulangiule.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.