Declaraţii aspre înaintea negocierilor locale între PSD-PNL

05 Nistor si molotVolodia Macovei

Înainte de discuţiile ce vor avea loc săptămâna aceasta, între conducerile judeţene al PSD şi PNL, referitoare la colaborarea locală, liderul liberalilor hunedoreni a avertizat, din nou, că, în situaţia în care vor fi schimbaţi oamenii lor din posturi, va răspunde cu aceeaşi monedă.
Vineri, la Deva, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, Mircea Moloţ (foto dreapta), a declarat că nu va sta cu mâinile în sân, dacă social-democraţii vor decide să schimbe liberali aflaţi în funcţii în instituţiile deconcentrate.
„Dacă PSD se va atinge de un om de-al nostru din instituţiile deconcentrate, n-o să-i aplaud. (…) Dacă vor fi daţi afară ai noştri, vom face la fel”. Liderul liberal a mai spus că se aşteaptă la tot felul de presiuni dinspre PSD, pentru că ar fi mulţi care îşi doresc să primească funcţii. „Cred că foamea de titluri îi va aţâţa mai mult. Presiuni o să fie de la lipitorii de afişe”, a declarat Mircea Moloţ. Şeful liberalilor hunedoreni a mai comentat că, oricum, la nivelul Consiliului Judeţean Hunedoara se poate stabiliza o majoritate şi fără social-democraţi.
În replică, liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor (foto stânga), a comentat moderat declaraţiile preşedintelui liberal. El a spus că aşteaptă discuţiile şi că orice colaborare la nivel local, dacă se va realiza, va urmări mai ales interesul cetăţenilor din comunităţi şi nu interesele politice. Ideea este că, în timp ce liderul liberalilor, prin poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, poate elimina din posturi doar câţiva social-democraţi, numărul liberalilor care şi-ar putea pierde funcţiile deţinute în instituţii, în cazul în care nu se ajunge la o înţelegere amiabilă, este cu mult mai mare.

7 comentarii la „Declaraţii aspre înaintea negocierilor locale între PSD-PNL

 • 10 martie 2014 la 12:40
  Permalink

  Si-a pus piticul intrebarea daca mai apuca sa se dea urias.Eu credeam ca apara competente si exemple de moralitate nu membri de partid si lipitori de afise.Daca vor fi verificati uni dintre ei se vor duce unde in curind va merge marele lor lider.

 • 10 martie 2014 la 13:19
  Permalink

  Paradoxul PNL: în Opoziţie la Centru şi la Putere în teritoriu !

 • 10 martie 2014 la 15:31
  Permalink

  „Cred că foamea de titluri îi va aţâţa mai mult. Presiuni o să fie de la lipitorii de afişe” – cred ca Molot cand spunea asta se referea de buna seama la PNL-istii lui care au ocupat functii diverse functii fara nici un criteru…cu exceptia celui tocmai enuntat de el.

 • 10 martie 2014 la 21:12
  Permalink

  Cred ca cei doi se vor duela pe ideologii, pe doctrine. Mari ganditori! Cum dreaku in poza ambii au ochi albastri. Asa o fi si in realitate? Ar trebui ca ziarul sa faca o verificare pe PARETELE bisericii din Bejan unde pesedistu e pictat cu o mana mai lunga si la TV HD cand celalalt, liberal lu Peste se ascunde in scaun si debiteaza ineptii.

 • 11 martie 2014 la 8:58
  Permalink

  Molot e tare la ce ? Doamne fereste ! Cum conduce judetul un jeg ca el ? Un nemurici lipsit de scrupule care isi vinde familia, cei doi copii, un baiat si o fata, din diverse relatii sexuale. Viata publica hunedoreana, dupa anul 1989, nu cunoaste un om mai lipsit de caracter, un nemernic de asemenea talie.

 • 11 martie 2014 la 9:33
  Permalink

  Stai un pic măi nimurucule, județul este tarlaua ta ? Dispui tu după bunul tău plac ? Nu ești în slujba cetățeanului ? Ai văzut ce elegant ți-a răspuns Nistor ? Concluzia este clară. Din câine nu faci niciodatăb slănină.

 • 11 martie 2014 la 16:52
  Permalink

  Domnilor
  Nistor nu e PSD ul ci doar un membru
  iar nea Ion Molot
  cred ca incepe sa nu mai fie PNL ul
  Fiecare incearca sa-si incurajeze ostirile
  puternic decimate de efectele crizei.
  Mai fartati, subordonatii nu va mai asculta
  iar tineretu’ nu va mai crede.
  Viata voastra – politica – a apus.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare