De sărbători, acţiuni de ecarisaj pentru oamenii nevoiaşi

27 noiembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Întrebarea cu schepsis

Întrebare:
Consiliul Local Deva a aprobat 2 milioane de lei din bugetul primăriei, pentru realizarea unor acţiuni de ecarisaj în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a veni în sprijinul celor cu pensii mici şi a familiilor nevoiaşe. Este de apreciat iniţiativa lor, ce părere aveţi?

Ianc Madalina1. Mădălina Ianc, 17 ani, elevă, Deva
Este foarte bine, pentru că sunt persoane care au diferite nevoi, mai ales acum, în perioada sărbătorilor de Crăciun. Mă bucur că vor să ajute oamenii, banii nu sunt mulţi pentru aşa ceva, sunt de acord cu asta, întru-totul.

Vasile Marcel2. Marcel Nicuşor Vasile, 32 ani, inginer mecanic, Bejan
Orice acţiune de ajutor pentru cei care au nevoie este bună. Dacă vorbim de ajutor, nu este nici o problemă că alocă atâţia bani. În perioada sărbătorilor, este foarte important să aibă grijă de cei nevoiaşi.

Rusu George3. George Rusu, 25 ani, brutar, Simeria
Dacă dau bani în sensul ăsta, este foarte bine. Decât să îi strice pe globuri şi beteală de Crăciun prin oraş, mai bine îi dau la cei care au nevoie. Nu este o sumă mare, din contră, ar putea face lucrul ăsta de mai multe ori pe an, nu doar de Crăciun. Sunt de acord să facă acţiuni de ecarisaj, desigur.

Maria Dorcu4. Maria Dorcu, 16 ani, elevă, Chimindia
Ar trebui să facă mai des astfel de acţiuni. Nu contează câţi bani sunt, dacă este vorba despre sprijin pentru cei care au nevoie de el.

Lucaci Viorel5. Viorel Lucaci, 54 ani, pensionar, Deva
Da, clar că sunt de acord. Suma este destul de mare, dar nu contează dacă vor să ajute oamenii. Ar putea face de mai multe ori pe an asemenea acţiuni de ecarisaj, sau măcar de Paşti şi de Crăciun.

Popescu ion 26. Ion Popescu, 75 ani, pensionar, Deva
Bună întrebarea asta, aţi vrut să mă închideţi??? (râde) Nu v-a ieşit… nu sunt de acord. Cum să fiu? Ce vor, să omoare pensionarii? Dacă vor să scape de ei, ar trebui să le facă nişte adăposturi şi să meargă toţi acolo. Bună întrebarea asta…

Explicaţie:
ecarisaj = operaţie de tratare şi de prelucrare a cadavrelor de animale şi a deşeurilor de la abatoare în vederea transformării lor în produse furajere sau industriale. (conform DEX)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Invazie de campioni la Cupa „Cetate”, la lupte libere

Peste 100 de sportivi din întreaga ţară, marea majoritate medaliaţi la campionatele naţionale din acest an, vor participa la ediţia...

Meciuri tari la Gala Kombat Liga „DEVAstatorii”

Deveanul Ovidiu Ioiescu (foto) (39 de ani), zis Pera, revine în ring după o pauză de cinci ani, pentru un...

Pedeapsă drastică în fotbalul judeţean

Jucătorul Darius Ardelean, de la echipa din Liga a V-a Agrocompany Băcia, a suferit cea mai drastică sancţiune din fotbalul...

Închide