De la Rahova la Bacău. Simota, plimbat pe firul faptelor săvârşite

8 august 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Afaceristul Alin Simota (foto), ridicat de pe Aeroportul Otopeni în momentul în care s-a întors în România din Dubai, îşi continuă „excursia” prin ţară. După ce a stat câteva zile la Penitenciarul Rahova, acesta a fost dus la o închisoare din zona Moldovei.
Potrivit subinspectorului Mihaela-Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Simota a fost transferat la Penitenciarul Bacău. Motivele pentru care afaceristul a fost dus la Bacău au legătură cu faptele penale pe care le-a săvârşit, sau pentru a putea fi prezentat în faţa organelor judiciare.
Alin Simota este cercetat şi într-un dosar penal instrumentat de DNA – Serviciul Teritorial Bacău. Conform comunicatului dat de procurori în decembrie 2016, Simota ar fi cerut 500.000 de lei de la un soţii Gabriela şi Ovidiu Mazilu, din Bacău, în schimbul unor aranjamente privind achiziţia de cărbune. Consilier judeţean pe atunci, Simota a încasat o parte din bani, dar nu s-a ţinut de promisiune. Acum, soţii Mazilu sunt trimişi în judecată pentru cumpărare de influenţă. În privinţa afaceristului din Valea Jiului, procurorii arătau în decembrie 2016 că au disjuns cauza şi au dispus continuarea cercetărilor la momentul în care va fi extrădat din Emiratele Arabe Unite. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pera spune:

    Si cine-i conduce masina? Literosu? Ha ha ha

  2. Luci Valverde spune:

    Să nu uităm că la un moment dat acest personaj a fost uns de Moloț șef al liberalilor din Valea Jiului. Cum a motivat decizia ? Că nu a găsit pe altcineva care să plătească utilitățile pentru sediile liberale. Deci, a fost bun și Simota la ceva.

  3. George spune:

    Taci dracului de praduitor si bulangiu ba Perasifon. O sa mergi si tu la pirnaie. Jegosule.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prădată de bani, maşină şi bunuri în timp ce dormea

O femeie din Lupeni, care a adormit cu fereastra de la apartament deschisă, a fost prădată de hoţi. Mai mult...

Hoţi de termopane prinşi în flagrant

Poliţiştii din Vulcan au reuşit să prindă în flagrant doi tineri care furau geamurile din PVC de la o clădire...

A fugit de la locul accidentului

Un şofer beat, care a provocat un accident rutier, rănind o tânără de 19 ani, a încercat să scape de...

Închide