Actualitate

De câte haine pentru bebeluși am nevoie

Planificarea garderobei unui nou-născut poate fi dificilă, dar este și foarte distractiv. Există atât de multe lucruri mici de cumpărat, de la șosete și pălării până la pijamale și body-uri, că îți va face plăcere să cumperi haine bebeluși.

Pentru a te ajuta să alegi dintre numeroasele opțiuni de haine bebeluși disponibile, iată o prezentare la îndemână a tot ceea ce ai nevoie pentru primele săptămâni de viață ale celui mic. În funcție de cât de mare este bebelușul tău și cât de repede crește, această garderobă poate fi tot ce ai nevoie de la naștere până în primele luni.

Bebelușul tău va petrece aproape toate primele trei luni dormind și mâncând, așa că îți vei dori o mulțime de haine bebeluși precum pijamale, halate și haine comode, precum și câteva ținute și accesorii simple. Ținute fanteziste pentru acasă și haine pentru ocazii speciale sunt plăcute pentru poze, dar pentru viața de zi cu zi vei avea nevoie de haine bebeluși și accesorii rezistente, care pot face față oricărei situații dezordonate.

Reține că cel mic va depăși probabil hainele de nou-născut în câteva luni sau mai devreme – de fapt, unii bebeluși trec direct la mărimile de 3 luni. Așa că încearcă să nu cheltui mult pe haine bebeluși și cumpără articole de bază într-o gamă largă de dimensiuni. Odată ce copilul tău se naște și își testează garderoba, vei afla rapid care haine funcționează cel mai bine și poți cumpăra mai multe articole pe care le iubești. Desigur, bebelușii noi trebuie schimbați frecvent, așa că, cu cât ai mai multe haine bebeluși, cu atât mai rar va trebui să speli rufele!

Iată de ce ai nevoie pentru nou-născutul tău și cu câte articole să începi.

Șapte body-uri sau salopete

Body-urile pot servi ca o ținută ușoară, fără probleme vara sau un strat de bază iarna și sunt disponibile atât în ​​stiluri cu mâneci lungi, cât și cu mâneci scurte. Cu șapte astfel de haine bebelusi, dacă speli câteva încărcături pe săptămână, vei avea mereu la îndemână altele curate.

Trei până la cinci pantaloni

Bebelușii nu trebuie cu adevărat să poarte pantaloni, dar având câteva perechi la îndemână pentru a le trage peste body-uri poate ajuta la menținerea picioarelor calde atunci când este frig.

Patru pijamale

Pijamalele nu sunt doar pentru somn – ele funcționează și în timpul zilei. Copilul tău poate dormi confortabil în ele sau se poate juca în voie în timpul zilei.

Două pălării

Pălăriile în stil beanie sunt importante în primele săptămâni și luni pentru a-ți menține copilul cald. Începe cu două – una pentru micuțul tău și una pentru spălat. În climatele mai reci, pălăriile din lână sunt, de asemenea, plăcute.

Cinci perechi de șosete

Chiar și vara, vei dori să te asiguri că picioarele bebelușului tău sunt confortabile în șosete.

Sfat: Ia-le pe toate într-o singură culoare, astfel încât să nu fie nevoie să asortezi șosete mici. Iar dacă copilul tău se va naște iarna, adaugă două perechi suplimentare.

Două până la trei feșe

Feșele nu sunt haine, în sine, dar mulți bebeluși petrec mult timp în ele. De ce? Multor bebeluși le place să fie înfășați în primele luni – este foarte asemănător cu uterul și ajută la prevenirea reflexului lor de tresărire care îi trezește. Pentru timpul somnului nou-născutului, s-ar putea să găsești util în multe nopți doar să pui copilul într-un scutec și să îl înfășezi pentru a dormi.

Aștepți un copil iarna?

Două pulovere sau hanorace

Un cardigan sau un hanorac cu fermoar este grozav pentru atunci când este frig și este ușor de scos dacă copilul se încălzește prea mult.

O pereche de mănuși

Acoperă mâinile mici cu mănuși confortabile. Ia o pereche inteligentă, unde șnurul ține perechea împreună, astfel încât una dintre mănuși să nu dispară.

Sfat: Chiar și atunci când nu este iarnă, mănușile de bumbac pot fi utile pentru nou-născuți pentru a-i împiedica să se zgârie cu unghiile noi super ascuțite.

O haină de iarnă

Bebelușii născuți iarna au nevoie de cel puțin un strat de îmbrăcăminte exterioară foarte călduroasă. În zonele cu climă mai caldă, este suficient un hanorac, dar pentru regiunile mai reci, ia îmbrăcăminte exterioară pe tot corpul, cum ar fi o geacă și pantaloni groși sau un sac de dormit pentru bebeluși, pentru a te asigura că copilul rămâne confortabil în orice vreme.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.