De azi, se repară drumul către Staţiunea Râuşor

17 iunie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Daniel Andronache, şi primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang, au fost vineri, pe teren, la drumul surpat care duce spre Staţiunea Râuşor. Drumul a fost distrus în mai multe locuri de scurgerile de pe versanţi şi de viitura formată pe pârâul Râuşor.

Drumul Judeţean 689 se află în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara. Vicepreşedintele Daniel Andronache a fost la faţa locului pentru a vedea cum poate fi rezolvată problema. Din cauză că în weekend a fost Cod portocaliu în zonă, lucrările de reparaţii încep de astăzi, 18 iunie 2018. ”Dacă nu mai plouă şi vremea va permite, cred că în două zile, drumul va fi reparat şi se va putea circula pe ambele sensuri. Firma care administrează drumul, SC Drupo, va face gabioane, se pune umplutură şi va fi turnat asfalt din nou pe porţiunea distrusă de ape”, a declarat Niculiţă Mang, primarul comunei Râu de Mori, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang, a alertat autorităţile, după ce o viitură a rupt drumul judeţean care duce în Staţiunea Râuşor. Terasamentul de la o bandă a fost rupt, în trei locuri, pe porţiuni între 10 şi 40 de metri. Grupul de suport a decis restricţionarea circulaţiei pe drumul rupt de viituri. Totodată, au fost informaţi cabanierii şi turiştii că există restricţia de circulaţie şi ce riscuri sunt acolo.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Dar drumul judetean din Parang de ce nu incepe asfaltarea ??? Ce motive ati mai gasit ??? Dar drumul judetean Valea de Pesti ??? Valea jiului a votat de 28 ani cu PSD ! Sunteti platiti fff bine din bani nostri publici !!!

  2. gica contra spune:

    Starea de incomptabilitate a lui Mircea Ioan Moloţ derivă din faptul că acesta a deţinut, simultan, atât funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, cât şi funcţia de preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor la SC Drumuri şi Poduri SA Deva, încălcând astfel dispoziţii­le articolului 87, alineatul 1, literele e) şi f) din Legea 161/2003 privind prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Citat din GDD ..Cica Molot a avut si multe oi in zona Rausor. Trebuie sa mearga deveni la cabanele de la Rausor, trebuie. Am spus aceste lucruri pentru cei ce cred ca PSD-ul conduce Judetul Hunedoara. Interesele conduce ! Parangul are Telescaun nou. Macar de s-ar face lucrari ca lumea de firma Drupo care castiga toate licitatiile in judet.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Măsurile guvernamentale pentru bătrâni şi tineri . Interviu cu Sorin Marica, deputat PSD de Hunedoara

Ajutorul asistat pentru persoanele în vârstă şi programele de sprijin pentru cei tineri reprezintă două dintre principalele axe pe care...

Fotbalul, eterna poveste

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Editura RAO din Bucureşti, a organizat...

Drum din comuna Bulzeştii de Sus, distrus de exploatatorii de masă lemnoasă

După ce o firmă din judeţul Alba a exploatat masă lemnoasă din comuna Bulzeştii de Sus, drumul de pe Valea...

Închide