David, un preşedinte de conjunctură! Doar atât.

Lipsit de cele mai elementare noţiuni privind situaţia economică reală a judeţului Hunedoara, actualul preşedinte (de conjunctură) al Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, a făcut ceea ce liberalii continuă de 12 ani: să arunce pisica în curtea celor de la PSD.05 Sigla-PSD-corel-12
Prezenţa fostului premier Victor Ponta în Valea Jiului, a deputatului Rovana Plumb, a fostului ministru de Finanţe Eugen Teodorovici şi a fostului vicepremier Liviu Dragnea, i-a dat fiori reci liberalului Adrian David.
Domnule David, prezenţa în judeţul Hunedoara a membrilor marcanţi ai Partidul Social Democrat e o dovadă clară că nu ne temem să aducem în faţa oamenilor lideri ai partidului care au făcut parte din cel mai performant guvern al României postdecembriste! Sunt oameni cărora le pasă de hunedoreni, care nu se tem să apară în faţa lor şi, mai ales, care pot să le vorbească despre ceea ce trebuie făcut în următorii patru ani.
Unde sunt liderii dumneavoastră, domnule David? Unde este Vasile Blaga sau Alina Gorghiu? De ce nu vin ei aici, în judeţul Hunedoara? Unde este guvernul domnului Iohannis? De altfel, ce pot ei să spună hunedorenilor? Să prezinte „marile realizări” liberale din Hunedoara ultimilor 12 ani? Evident că nu. La fel cum e evident că hunedorenii ştiu ce a însemnat domnia liberală în acest judeţ. Tocmai de aceea, domnule David, nu veţi reuşi să depăşiţi stagiul de preşedinte de conjunctură. O conjunctură căreia hunedorenii îi vor pune punct în data de 5 iunie.
Aşchia nu sare departe de trunchi?
Domnule David, dumneavoastră aţi moştenit fotoliul preşedintelui şi vi-l asumaţi fără niciun merit, fără a prezenta un CV alegătorilor şi fără a dezminţi atacurile din presă referitoare la trecutul pe care îl aveţi. Considerăm atacul pe care l-aţi iniţiat în presă un act de disperare şi înţelegem că iminenta pierdere a puterii vă determină să recurgeţi la acţiuni şi declaraţii care nu vă fac cinste.
PSD – un partid de echipă
Nu credeam că o declaraţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, poate genera o asemenea isterie în rândurile PNL Hunedoara. Am spus şi repetăm: PSD este un partid democratic în care contează munca în echipă. De aceea, am considerat că, mai întâi, trebuie să dovedim ceea ce putem şi apoi să ne încununăm cu laurii succesului.
Ţîmpău  şi complexul
Preşedintele PNL Hunedoara, domnul deputat Bogdan Ţîmpău, se arată îngrijorat de soarta Complexului Energetic Hunedoara. Cam târziu, pentru că, până acum, în afară de vorbe goale, PNL nu a făcut nimic. PNL nu trebuie să nege că a schimbat atâţia miniştri de la Energie, încât, firesc, de la un moment dat, le pierzi şirul.
Liberalii uită cum au promovat în funcţiile de directori ai termocentralei Mintia ingineri constructori, ingineri de căi ferate şi alte „cadre de nădejde” care nu aveau nimic în comun cu producţia de energie electrică.
Decizie sau vorbe?
Preşedintele PNL Hunedoara, domnul deputat Ţîmpău, este secretarul Comisiei pentru Industrii şi Servicii a Camerei Deputaţilor. Oare poate spune, sincer, de câte ori a încercat să ajute, concret, şi nu declarativ, CEH? Mai precis, a elaborat vreun plan de salvare a CEH, a propus vreun proiect de lege? Noi nu ne aducem aminte!
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus foarte clar că mineritul şi producţia de energie în termocentrale trebuie să continue. Din acest motiv, săptămâna viitoare, domnul Dragnea va avea o discuţie aplicată cu premierul Cioloş. Şi tot din acest motiv, PSD pregăteşte un program concret de redresare economică a Văii Jiului, bazat pe elemente şi proiecte, în care producţia de energie pe bază de cărbune reprezintă un pilon principal. Nu ne putem permite să punem în pericol sistemul energetic naţional prin desfiinţarea mineritului de cărbune şi a termocentralelor!
Atacurile dirijate de către PNL asupra organizaţiei PSD şi liderilor acesteia au ca unic scop dezinformarea electoratului şi lipsa unei viziuni clare de a conduce judeţul Hunedoara.
Biroul de presă al
Organizaţiei Judeţene PSD – Hunedoara

10 comentarii la „David, un preşedinte de conjunctură! Doar atât.

 • 26 mai 2016 la 21:33
  Permalink

  David nu e presedinte. A fost si nu va mai fi niciodata. atat.

 • 26 mai 2016 la 21:36
  Permalink

  Adio David. Adio pnl.

 • 26 mai 2016 la 21:37
  Permalink

  Corect! Adio si la gara. Plecati cat mai departe! La revedere pnl in 2080

 • 26 mai 2016 la 21:43
  Permalink

  Papusa lui Molot!

 • 26 mai 2016 la 21:45
  Permalink

  Prima data a fost cu noroc…acum n-o sa mai fie ! Pa…David !

 • 26 mai 2016 la 22:06
  Permalink

  Fetita lui Molot!:-):-)

 • 26 mai 2016 la 22:18
  Permalink

  Tye tye David!!!

 • 27 mai 2016 la 1:01
  Permalink

  Mamaaaa ce vrajeala aveti in voi… psd-ul moare de grija CEH-ului… Ma scapa rasul…hahahaha

 • 27 mai 2016 la 9:15
  Permalink

  Bravo dle Nistor in sfirsit ati iesit la atac,ma gindeam intr un timp ca ati facut pact cu pnl-ul. chiar ca ar fi timpul sa mai vedem si alta conducere la cj, ca de liberali ne am saturat, trebuie o schimbare,sper ca in bine.

 • 27 mai 2016 la 15:00
  Permalink

  Tare mult tin pesedei la Valea Jiului. O mai fi ramas ceva de furat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare