Dan Voicu a preluat echipa de fotbal CSM Vulcan

6 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

De ieri, antrenorul Dan Voicu (foto) a preluat banca tehnică a echipei din Liga a IV-a, CSM Vulcan. El a declarat că formaţia se va reuni la baza din Vulcan, iar obiectivul rămâne clar, ocuparea primului loc la finalul campionatului.

Revenirea lui Dan Voicu în fotbal este un câştig pentru fotbalul hunedorean, care are nevoie de antrenori ambiţioşi şi buni tehnicieni. Acesta a câştigat în anii trecuţi, cu echipele Universitatea Petroşani şi Hercules Lupeni, titlul de campion judeţean, iar acum el a declarat: “Evident, obiectivul nostru este primul loc. De aceea am venit aici, să fac lucruri frumoase”, a spus tehnicianul.
CSM Vulcan a terminat prima parte a campionatului pe locul patru, la patru puncte de ocupanta primului loc, Gloria Geoagiu, iar antrenorul a anunţat că are nevoie de întăriri la Vulcan, unde în mare parte lucrează cu jucătorii pe care i-a avut şi la Lupeni.
Trebuie precizat că în returul de campionat care va debuta pe data de 17 martie, Dan Voicu nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Farcaş şi Belei. Aceştia au fost suspendaţi de către AJF Hunedoara, fiind excluşi un an de zile pentru că au bruscat un arbitru la partida de campionat cu Gloria Geoagiu.
Fotbaliştii de la Inter Petrila au reluat antrenamentele
Echipa de fotbal din Liga a IV-a Inter Petrila s-a reunit, luni, la stadionul din localitate, la primul antrenament fiind prezenţi doar 15 jucători. Au lipsit Filip, nemotivat din punctul de vedere al conducerii clubului, Duma şi Haring, motivaţi.
Cei prezenţi au efectuat un prim antrenament de alergare de acomodare şi au făcut un joc şcoală pe teren sintetic. “Eu sper să rămână nucleul de jucători pe care îl avem acum la dispoziţie. Funcţie de bugetul pe care îl avem vom vedea cum stăm şi ce jucători vom mai aduce”, a spus preşedintele Eugen Duma.
În ceea ce priveşte absenţa lui Filip de la reuniune, preşedintele Inter Petrila a precizat că nu este de acord cu plecarea acestuia la o altă echipă, acesta fiind sub contract cu gruparea din Valea Jiului. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 7.02.2019

Vor bani şi iar bani! Nimeni n-are nimic împotrivă dacă cer pentru că au performanţă, pentru că muncesc de se...

Futsalul revine la competiţia internă

Cele două partide disputate de către jucătorii naţionalei noastre de futsal s-au încheiat ambele cu victoria italienilor, dar antrenorul Robert...

Taekwon-do: Sportivii de la Ştiinţa Petroşani, premiaţi de Federaţie

Federaţia Română de Taekwon-do WT i-a premiat pe cei mai buni sportivi care au adus performanţe importante României pe plan...

Închide