Dacia Orăştie s-a impus dramatic în derbiul de la Ilia

1-liga-a-v-a-2-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

A doua clasată în Liga a V-a a reuşit să învingă în derbiul  rundei a X-a, impunându-se pe terenul celor de la CS Comunal Ilia, scor 2-1. Victoria Daciei a fost una dramatică, obţinută printr-un gol marcat în al doilea minut de prelungire.

Măgura Pui a rămas lider
Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de Alexandru Cîrdei în minutul 35, dar Dacia a revenit în mitanul secund. Darius Dreptate a adus egalarea în minutul 69 iar în minutul 90+2, Călin Oniga a marcat golul victoriei. Succesul o menţine pe Dacia Orăştie în poziţia secundă, după Măgura Pui. Liderul nu a avut nici o problemă în faţa Ponorului Vaţa, pe care a învins-o pe teren propriu cu 8-0. Mailat a înscris de trei ori, Băiconi a reuşit o „dublă”, celelalte goluri fiind marcate de Lupulescu, Turcu şi Stoiconi.

Mureşul Pricaz a forţat cât a fost nevoie
Un succes lejer a obţinut şi Mureşul Pricaz, pe terenul Sargeţiei Bretea Română, scor 3-1. Oaspeţii aveau deja un avantaj de trei goluri în minutul 19, prin reuşitele lui Apati, Damian şi Dănescu, dar nu au mai forţat în continuare. Sargeţia a marcat doar golul de onoare, în repriza secundă, prin Kaizer. Un meci interesant s-a jucat şi la Beriu, unde Berianul a remizat cu AS Sântămăria Orlea. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10, prin Urs, dar gazdele au egalat după alte 10 minute, prin Oltean.

Remiză în duelul „pădurenilor”
Cele mai multe goluri s-au marcat în partida Agrocompany Băcia – Santos Boz, încheiată cu 7-3 în favoarea oaspeţilor. „Lanterna roşie”, trupa din Băcia, a rămas astfel şi după al 10-lea meci fără punct în acest sezon. Celelalte trei partide s-au încheiat cu remize. Dacia Boşorod şi Victoria Dobra au marcat fiecare câte două goluri, cu acelaşi rezultat încheindu-se şi partida Zarandul Crişcior – CSM Mihai Viteazul Vulcan. În schimb, Cerna Lunca Cernii şi CS Ghelari au punctat câte o dată, într-o partidă considerată derbi zonal.

Liga a V-a, etapa a X-a
Berianul Beriu – AS Sântămăria Orlea 1-1
CS Comunal Ilia – Dacia Orăştie 1-2
Sargeţia Bretea Română – Mureşul Pricaz 1-3
Măgura Pui – Ponorul Vaţa 8-0
Zarandul Crişcior – CSM Vulcan 2-2
Cerna Lunca Cernii – CS Ghelari 1-1
Dacia Boşorod – Victoria Dobra 2-2
Agrocompany Băcia – Santos Boz 3-7

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.