Cursuri şi ateliere organizate de Biblioteca Judeţeană

19 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Biblioteca Judeţeană organizează o serie de activităţi şi oferă servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii utilizatori.
„Pe lângă serviciile cu care ne-am obişnuit utilizatorii (împrumut de cărţi pentru copii şi adulţi în limba română şi în limbi străine, împrumut de CD-uri cu muzică şi DVD-uri cu desene animate, filme artistice şi documentare, accesul la presa locală şi naţională, consultarea legislaţiei la zi, bibliografii la cerere şi acces la Internet), în perioada care urmează, biblioteca noastră  organizează gratuit mai multe activităţi şi cursuri destinate celor interesaţi, a spus Sebastian Bara (foto), managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Deva.
Astfel, în lunile mai, iunie şi august, instituţia amintită va organiza următoarele cursuri şi activităţi:
– Cursuri de formator (20 de locuri), care se vor desfăşura în perioada 08.05 – 12.05.2017, 21.08. – 25.08.2017. Absolvenţii vor primi diplomă de formator acreditată de ANC. Actele necesare pentru înscriere sunt: diplomă de licenţă, carte de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (cópii).
– Cursul Primii paşi în carieră (10 locuri), care se va desfăşura în perioada 19.05 – 20.05.2017. Cursul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 20 de ani, având ca scop orientarea profesională a acestora. Principalele obiective sunt utilizarea reţelelor profesionale, identificarea cerinţelor actuale de pe piaţa muncii şi susţinerea unui interviu.
– Ateliere de quilling, care se vor desfăşura în perioada 19.06 – 23.06.2017. Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între şapte şi 14 ani. În cadrul acestora, copiii vor învăţa să creeze modele decorative pentru o gamă diversă de obiecte precum felicitări, invitaţii, ornamente 3D, ornamente cadouri, rame foto etc.
– Cursuri de iniţiere în domeniul calculatorului (opt locuri), care se vor desfăşura în perioada 22.05 – 31.05.2017.
Înscrierile la toate aceste cursuri se fac la secretariatul instituţiei, de luni până joi, între orele 8.00 şi 16,00, vineri între orele 8.30 şi 13.00, în perioada 20.04 – 03.05.2017, pe baza actului de identitate”, a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii judeţene. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răsaduri de varză şi roşii, puse în vânzare de Colegiul Agricol din Geoagiu

Aşa cum procedează în fiecare primăvară, reprezentanţii Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ din Geoagiu au scos la vânzare răsaduri de...

West Deva va reprezenta România în Liga Campionilor la fotbal pe plajă

Echipa West Deva, câştigătoarea din 2015 a turneului zonal al campionatului naţional de fotbal pe plajă, va reprezenta România într-un...

Naţionala de fotbal Under 15, locul 3 la „Gallini World Cup”

Echipa naţională de fotbal Under 15 a României, cu deveanul Marius Sîrbu în calitate de antrenor secund şi simerianul Dragoş...

Închide