Cursuri gratuite de limba chineză

17 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în parteneriat cu Institutul Confucius din Sibiu şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, continuă proiectul început în anul 2013, proiect cultural-educativ ce are drept componentă centrală organizarea de cursuri de limbă şi cultură chineză la Deva.

Interesul pentru civilizaţia şi cultura chineză, pentru artele specifice acestei ţări, pentru istoria şi economia Chinei, a fost tot mai mare şi un public tot mai numeros ni s-a alăturat în aceşti ani de când am demarat parteneriatul. Cererile de înscriere la cursurile de limbă şi cultură chineză sunt tot mai numeroase şi provin de la oameni de toate vârstele şi de diverse profesii.
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunţă, pe această cale, organizarea în continuare a cursurilor gratuite de limbă şi cultură chineză şi în anul şcolar 2020-2021.
Înscrierea la curs se va face de către cei interesaţi, personal, pe baza actului de identitate, la Secretariatul Bibliotecii Judeţene, în perioada 24 februarie – 22 mai 2020, în limita locurilor disponibile (50 de locuri).
Cursurile vor începe în ziua de 5 octombrie 2020.
Cei care vor parcurge aceste cursuri vor avea avantajul şi privilegiul de a se familiariza cu limba chineză, cu simbolistica ei specifică, vor cunoaşte din ce în ce mai bine cultura, civilizaţia şi o bună parte din tradiţiile poporului chinez. (Ioan Sebastian Bara, manager)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Crişcior: alocări cât pentru o comună mică

Deşi este una dintre comunele cele mai mari din judeţ, Crişciorul va beneficia în acest an de alocări bugetare în...

Cupa BIG a Liceelor la fotbal

Ieri au debutat la Sala Sporturilor din municipiul Deva întrecerile tradiţionalei competiţii, Cupa Big a liceelor la fotbal, ediţia a...

Futsal. West Deva este campioana judeţului la seniori

Vineri, 14 februarie 2020, la sala de sport din Sântămăria Orlea, s-a desfăşurat Turneul Final al Campionatului Judeţean de Futsal,...

Închide