Cupa Straja la fotbal juniori

În perioada 20-22 august, în organizarea CS Sorii Sport Junior’s din Lupeni s-a des­fă­șurat o nouă ediție a tradiționalei competiții pentru juniori,Cupa Straja la fotbal. La ediția din acest an fiind au fost înscrise 30 de echipe de juniori.
Formația Viitorul Hunedoara U11 a câștigat toa­te cele trei partide din grupă, iar în semi­fi­nala competiției a întrecut cu 4-1 echipa Dy­na­mic Lupeni, partidă care a fost declarată de că­tre organizatori, cea mai spectaculoasă din turneu.
În finala turneului, Viitorul Hunedoara a în­tâl­nit echipa de la Retezatul Hațeg, partida fiind programată în cursul zilei de ieri.Vom re­veni cu mai multe amănunte de la competiția organizată la Lupeni în zilele următoare.
Viitorul Hunedoara, formație pregătită de antrenorul Ovidiu Munteanu, a aliniat ur­mă­toarea formației: Kevin Horopciuc, Denis Opri­soni, Teodor Lupu, Rareș Butnaru, Luca Hen­gheriu, Răzvan Balaban, Darius Toma, Iosif Lingurar, Lucas Barna, Darius Condiescu, Luca Mattescu, Vladimir Chirica și Alexandru Barticel, delegația fiind condusă de pre ședintele clubului Vasile Bucuci și de Doru Opri șoni-responsabil pentru echipele de juniori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.