Cupa satelor la fotbal juvenil

2 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Fotbal a lansat recent o nouă competiţie la a cărei primă ediţie s-au înscris deja 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele şi comunele României.

„Competiţia este organizată împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, dar va fi finanţată integral de FRF. Costurile totale pentru prima ediţie: între 100 şi 150 de mii de euro“, a spus Răzvan Burleanu.
Competiţia este adresată echipelor din mediul rural, pentru formaţii mixte alcătuite din băieţi născuţi în 2006 şi fete născute în 2004, cu menţiunea că în fiecare echipă este permisă participarea a unui număr de maximum trei fete. Competiţia va debuta în judeţul Hunedoara pe data de 12 octombrie, cu primele două etape şi se va încheia anul viitor.
În judeţul Hunedoara, această competiţie a prins la nivelul rural şi se va desfăşura pe patru grupe, primele două etape fiind programate pe 12 octombrie, mai multe autorităţi locale fiind interesate să participe cu formaţii locale la această competiţie. Vom reveni cu programul complet în numerele noastre viitoare.

Campionatul judeţean de fotbal old boys
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a iniţiat o nouă competiţie pentru old-boys, care se bucură de interes din partea formaţiilor din judeţ. Prima etapă din cadrul competiţiei este programată pe data de 10 octombrie, de la ora 19.00, după următorul program: Dacia Orăştie – Aurul Brad O; Masters Sports Haţeg – CNS ”Cetate” Deva; ACS West Deva – CSC Ilia Old.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rugby: Ştiinţa Petroşani, la a treia victorie consecutivă

În cadrul celei de a treia etape din actualul sezon al Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, echipa Ştiinţa Petroşani...

Sportivii deveni, pe podiumul naţionalelor de judo

La Miercurea Ciuc s-au desfăşurat întrecerile finalei Campionatului naţional de judo (ne-waza), cu participarea celor mai valoroşi sportivi români ai...

Gura lumii, 3.10.2018

Cârcotaşii de prin vechiul târg al fierului povestesc pe la colţuri că un fost magnet prea cunoscut, nu demult scăpat...

Închide