Cupa satelor la fotbal juvenil

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Fotbal a lansat recent o nouă competiţie la a cărei primă ediţie s-au înscris deja 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele şi comunele României.

„Competiţia este organizată împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, dar va fi finanţată integral de FRF. Costurile totale pentru prima ediţie: între 100 şi 150 de mii de euro“, a spus Răzvan Burleanu.
Competiţia este adresată echipelor din mediul rural, pentru formaţii mixte alcătuite din băieţi născuţi în 2006 şi fete născute în 2004, cu menţiunea că în fiecare echipă este permisă participarea a unui număr de maximum trei fete. Competiţia va debuta în judeţul Hunedoara pe data de 12 octombrie, cu primele două etape şi se va încheia anul viitor.
În judeţul Hunedoara, această competiţie a prins la nivelul rural şi se va desfăşura pe patru grupe, primele două etape fiind programate pe 12 octombrie, mai multe autorităţi locale fiind interesate să participe cu formaţii locale la această competiţie. Vom reveni cu programul complet în numerele noastre viitoare.

Campionatul judeţean de fotbal old boys
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a iniţiat o nouă competiţie pentru old-boys, care se bucură de interes din partea formaţiilor din judeţ. Prima etapă din cadrul competiţiei este programată pe data de 10 octombrie, de la ora 19.00, după următorul program: Dacia Orăştie – Aurul Brad O; Masters Sports Haţeg – CNS ”Cetate” Deva; ACS West Deva – CSC Ilia Old.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.