Cupa României la Futsal, turul 2

15 februarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipele de futsal din Liga 1 vor juca, la final de săptămână, prima lor partidă oficială din acest an în turul al doilea din Cupa României. În această manşă a competiţiei va debuta şi campioana naţională a României la futsal, Autobergamo Deva, dar va juca şi cealaltă echipă din municipiul de reşedinţă al judeţului Hunedoara, divizionara secundă ACS West Deva.

Autobergamo Deva, cu două noi achiziţii aduse din Brazilia, acum pe locul doi în clasament, va juca în deplasare, duminică, de la ora 18.00, la Colţea Braşov, locul VI în Liga 2, iar partida poate fi considerată un util antrenament cu public pentru deveni, înaintea partidei din campionat, de săptămâna viitoare, de la Odorheiu Secuiesc.
ACS West Deva, situată pe poziţia a opta în divizia secundă, după ce, în primul tur, a depăşit, greu, pe teren propriu, cu 8-7, „lanterna roşie” din Liga 2, Pro Tineret Sighişoara, va juca acasă, duminică de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva, cu deţinătoarea trofeului şi liderul din Liga 1, Informatica Timişoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Comunicat de presa CORVINIANA, 15.02.2018

Bugetul municipiului Deva, bani puţini şi multe nevoi

Bugetul general al municipiului Deva pe 2018 va fi supus aprobării Consiliului local în 16 februarie. Conform proiectului de hotărâre,...

Excluderea lui Robert Muzsic din PNL, amânată!

Liderul local al organizaţiei municipale Hunedoara a PNL, Lucian Gherman, nu a reuşit, ieri, să impună propunerea de excludere din...

Închide