Sport

Cupa Masibo, ediţia a X-a, la karate WKF

Nicolae Gavrea

Peste 600 de sportivi de la 32 de cluburi din ţară şi străinătate au fost prezenţi la ediţia a X-a, jubiliară, a tradiţionalei întreceri de karate WKF (olimpic), Cupa Masibo.

Ca în fiecare an, competiţia s-a desfăşurat în sala de sport de la Baru Mare, sub coordonarea reputatului tehnician şi antrenor, prof. Radu Polifronie, de la CSM Petroşani, şi a respectat regulamentul WKF (olimpic). Preşedintele FRK, Octavian Amzulescu, şi Cristian Bogza, vicepreşedintele acestei federaţii, au supervizat întrecerile de la Baru şi au apreciat evoluţiile sportivilor prezenţi la competiţie.
A fost o competiţie cu un ridicat nivel tehnic, cu sportivi conscraţi din mai multe ţări (Ungaria, Ucraina, Republica Moldova), care şi-au etalat experienţa şi pregătirea. De remarcat că această competiţie a fost şi un util test de verificare înainte de campionatele naţionale şi de câteva competiţii internaţionale, la care sportivii din loturile naţionale vor participa în perioada următoare.
Lista celor care au urcat pe podiumul de premiere la ediţia din acest an e foarte lungă, dar amintim aici pe Cristi Ostafie, Eric Nicodim, Patrick Iuga, Victor Igărelu, Miruna Mălăuţă, Andreea Polifronie, Ionuţ Molnar, Adrian Cebuc, Ionuţ Ipate, Anelize Cebuc de la CSM Petroşani, medaliaţi la ediţia din acest an.
Drept urmare a rezultatelor obţinute, trei sportivi de la CSM Petroşani, Miruna Mălăuţă, Andreea Polifronie (în foto) şi Ionuţ Ipate, însoţiţi de prof. Radu Polifronie, vor participa săptămâna viitoare la întrecerile etapei Premier League One la karate WKF seria A, la Salzburg, Austria, unde se acordă puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura