Categories: Sport

Cupa Federaţiei – RMA la atletism

Nicolae Gavrea

La Bucureşti, au fost organizate de către Federaţia Română de Atletism întrecerile Cupei RMA la care au participat sportivi juniori, cadeţi şi seniori, competiţia fiind şi o etapă pentru clasamentul naţional al întrecerilor de sală.
În proba de triplusalt, la junioare III, Florina Mariş (CNS Cetate Deva), cu o săritură măsurând 10,49 m, s-a situat pe locul al doilea, dar la mare distanţă după câştigătoarea probei, dar a fost secondată de colega ei Delia Burileanu, care a sărit 9,98 m.
La categoria junioarelor II, proba de triplusalt a fost dominată de atletele de la CNS Cetate Deva, care au ocupat primele trei locuri de pe podiumul de premiere în formula: Andreea Timu (11,53 m), Ştefania Gifu (10,55 m) şi Cornelia Gal (10,47 m). În întrecerea junioarelor I, Paula Olariu s-a situat pe locul secund cu o săritură care a măsurat 10,84. Cele mai bune clasări pentru atleţii de la CNS Cetate Deva au fost în probele de săritură în lungime. La junioare III, Agnes Tofalvi a câştigat, fiind urmată de Georgia Hihuţ, iar la junioare II, Georgiana Timu s-a impus cu o săritură bună care a măsurat 5,58 m, ea fiind urmată de Cornelia Gal. Paula Olariu s-a situat pe locul trei la junioare I. Băieţii au confirmat prin Darius Cuciurean, care a câştigat proba juniorilor I( 6,90 m), iar Rareş Maier s-a clasat pe locul III la categoria juniorilor II.
În întrecerea băieţilor, Andrei Sitoianu a câştigat proba de la categoria juniori III cu o săritură care a măsurat 11.02 m iar la juniori II, Rareş Maier a încheiat proba pe locul II cu 13,24 m. În finala probei de 60 m juniori III, Georgia Emilly Mihuţ s-a situat pe locul III urmată de Diana Vraciu, ambele cu timpi sub posibilităţile lor, iar la băieţi, Andrei Herbeiu (locul II ) şi Florin Andras (locul III) ca şi Gheorghe Damian (locul III) la juniori II, au reuşit rezultate bune pentru palmaresul personal, Andras şi Damian situându-se pe acelaşi loc II şi în finalele de la 200 m. Cele mai bune clasări le-au avut atleţii de la CNS Cetate Deva în probele de săritură în lungime.
Senioara Claudia Maria Florea (cu dublă legitimare SCM Deva-CSU Reşiţa) a câştigat finalele din probele de 400 m şi 800 m iar Andrei Deliu (SCM Deva) (foto) s-a impus lejer în finala probei de la săritura cu prăjina, cu un salt care a măsurat 5,00 m.
Junioara Antonia Pavel (legitimată la CS Ghelari) a încheiat finala probei de 800 m pe un onorant loc II, iar colegul ei Dan Boldor s-a impus clar în acceaşi probă a juniorilor de categoria a III-a.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago