Categories: Sport

Fotbal: FC Hunedoara – ACS Şirineasa 1-1 (1-0)

Nicolae Gavrea

A fost un meci bun, mai ales că echipa din Valea Jiului va pleca în zilele următoare în Antalya pentru un cantonament de pregătire. Hunedorenii îşi vor continua pregătirea în schimb la sediu, cu câte două antrenamente pe zi şi alte meciuri, următorul fiind cu Metalurgistul Cugir.
Revenind la partida de sâmbătă, jocul a fost unul în care antrenorii au folosit toţi jucătorii de care dispun în această perioadă de pregătire. S-a jucat pe un teren acoperit în totalitate cu zăpadă, ceea ce a îngreunat controlul balonului. Hunedorenii au fost mai incisivi şi au înscris primul gol prin Marcu, la mijlocul primei reprize, ca urmare a desincronizării apărării celor de la Şirineasa. De altfel, antrenorul hunedorean a ţinut tot timpul să îi avertizeze pe elevii săi despre posibilitatea ca jucătorii din Valea Jiului să fie rapizi pe contraatac şi să pună la grea încercarea portarii de la FC Hunedoara. Oaspeţii au egalat în repriza secundă prin reuşita lui Octavian Vasile.
ACS Şirineasa: Iacob, Dulap, Neag, Piciu, Iordache, Vezan, Gruia, Zaina, Horumbă, Octavian Vasile, Voinea. Au mai jucat: Marinoiu, Dragu, Frăţilescu, Cocină, Petre Robert, Gunie, Mişu, Ioniţă, Giuga, Roman, Mihalcea, Tigoianu. A lipsit motivat senegalezul Mansour Gueye, care vine la echipă începând cu deplasarea în Antalya.
FC Hunedoara: Coblis-Creciunesc (Bularda), Ionică, Tene (Dusa), Stan, Merci (Lehel), Crăciunesc D., Ionicescu (Cismaşu), Bloj( Kocsis), Popa (Apachiţei), Marcu (Tecsi). Au mai fost folosiţi: Pasca, Jurcă, Ionescu, Chelemen.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago