Categories: EvenimentFlash

Accident rutier cu trei morți la ieșirea din Orăștie

Un accident rutier dramatic s-a produs sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe DN 7, pe raza comunei la ieşirea din Orăştie. Două autoturisme, unul înmatriculat în judeţul Hunedoara şi altul în Alba, s-au ciocnit frontal. În urma impactului toate persoanele aflate în cele două maşini au murit pe loc.

La volanul maşinii cu numere de Hunedoara se afla Stan Darius Andrei, în vârstă de 18 ani, fiul unui poliţist din Orăştie. Acesta era elev la Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu”, din municipiu şi în februarie urma să împlinească 19 ani. În al doilea autoturism se aflau doi soţi, o femeie de 59 de ani şi un bărbat de 60 de ani, din Cugir, judeţul Alba. Din datele poliţiştilor, tânărul care conducea o Dacie Solenza de culoare roşie a intrat pur şi simplu pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul cu numere de Alba, un BMW de culoare neagră. La faţa locului nu au fost identificate urme de frânare.
„Tânărul circula din direcţia Orăştie-Sebeş, pe DN 7, pe sector de drum în aliniament, pe un carosabil uscat. Din primele cercetări se pare că tânărul ar fi pătruns pe contrasens. În urma impactului frontal a rezultat decesul tânărului, a unui bărbat de 60 de ani şi a unei femei de 59 de ani din judeţul Alba, aflaţi în autoturismul care circula din sens opus. Se fac cercetări cu privire la cauzele şi circumstanţele producerii evenimentului rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Decesul celor trei persoane a fost constatat la faţa locului de echipajul medical de prim ajutor. Toate trei victimele erau încarcerate. Pompierii de la Orăştie au luat măsuri pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de aproape două ore. (N. Bumbac)

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

5 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

5 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

5 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

5 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

5 ore ago