Categories: Sport

Atletism: Campionatul naţional al juniorilor 2

Nicolae Gavrea

Sala de atletism din Complexul Lia Manoliu din Bucureşti a găzduit întrecerile celei de a doua etape din cadrul Campionatului naţional al juniorilor de categoria a doua, competiţie importantă pentru stabilirea loturilor reprezentative ale României pentru concursurile internaţionale.

Ca şi în prima etapă, atleţii care au reprezentat cluburile din judeţul Hunedoara au reuşit să se situeze printre fruntaşii probelor, dar aşa cum declarau unii dintre tehnicienii care îi pregătesc, mai este mult de lucru până la atingerea performanţelor de top.
S-au evidenţiat la această etapă Petrina Pivniceru (CSS Hunedoara), care a ocupat locul 3 în proba de 60 m, cu un timp bun, 8.06, iar Sarah Scurtu de la acelaşi club a încheiat proba pe locul 8. Sebastian Bolboacă (CSS Hunedoara) s-a situat pe poziţia 6 – la finalul probei de 60 m băieţi.
Reprezentantele de la CNS Cetate Deva au dominat ca şi în etapa trecută proba de triplusalt, unde Georgiana Timu s-a situat pe locul 1, cu o săritură care a măsurat 11,96 m. Andreea Gifu a încheiat competiţia pe locul 3, cu 10,77 m, iar Cornelia Gal pe locul 6. În proba de săritură în lungime fete, Giorgiana Timu s-a impus net cu o săritură care a măsurat 5.57 m, iar Elisa Enache s-a situat pe locul 5, cu o săritură măsurând 4,98 m.
La triplusalt masculin, deveanul Maier Rareş (CNS Cetate) a încheiat concursul pe un onorant loc 1, cu o săritură care a măsurat 13,60 m.
Alte rezultate ale atleţilor hunedoreni: Elisa Munteanu (CSS Hunedoara) a terminat cursa de 1.500 m pe locul 15, cu timpul de 6:09.40, Simion Rovinar (CSS Hunedoara) locul 10 la proba de greutate masculin – 5 kg, cu o aruncare măsurând 9,34 m. În proba de 60 m garduri, hunedoreanul Sebastian Bolboacă s-a situat pe locul 8 cu timpul de 9.40, iar la săritura în lungime băieţi, Marian Dinga (CSS Hunedoara) s-a situat doar pe locul 11, iar Sebastian Bolboacă pe locul 13.
La triplusalt, deveanul Ovidiu Şitoianu s-a situat pe locul 15 cu o săritură modestă care a măsurat 13,60 m, iar în proba de 800 m Anamaria Bolohan s-a clasat pe locul 22 cu 2:39,61, şi la băieţi, Paul Salomia (ambii CSS Hunedoara) doar pe locul 15 cu 2:11.07.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago