Sport

Atleţi deveni, pe podium la Cupa de iarnă

Nicolae Gavrea

Sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu“ din Capitală a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile ultimei competiţii de atletism din acest an competiţional, întreceri la care au participat sportivi de la cluburile şi secţiile din ţară.

CNS Cetate Deva s-a prezentat cu un număr mare de atleţi care au reuşit să încheie anul cu rezultate ce îi menţin pe locuri fruntaşe la nivel naţional.
Florentina Iusco-Marincu a participat la două probe ale senioarelor, pe care le-a câştigat (60 m şi săritura în lungime), cu menţiunea că eleva antrenorului Nicolae Alexe aşteaptă în aceste zile confirmarea pentru selecţia în lotul care va reprezenta România la Campionatele Europene de sală, programate la Glasgow în luna martie 2019.
La competiţia de la Bucureşti au mai urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, Georgiana Timu (triplusalt şi lungime junioare II), Paula Olariu (triplusalt şi lungime junioare II), Ovidiu Sitoianu (triplusalt juniori III), Marta Mariş (triplusat junioare III), Denisa Bota (1.500 m şi 3.000 m junioare I), Raul Dan (400 m şi 3.000 m juniori III), Mihaela Ioani (1.500 m junioare II), Eic Rus (1.500 m juniori III) şi Darius Petric (1.500 m juniori II).
O parte din atleţii menţionaţi mai sus au cucerit medalii de argint sau bronz în alte probe la care au participat, dar remarcăm rezultatele obţinute de Andreea Gîfu (locul II la triplusalt şi locul III la lungime junioare II), Rareş Maier (locul 1 la lungime şi locul II la triplusalt juniori II), Gabriela Pantea (locul II la triplusat şi locul III la lungime junioare III), Eva Alzmer (locul III la 60 m).
Federaţia Română de Atletism a asigurat premii pentru toţi cei care au urcat pe podium la această ultimă competiţie a anului 2018 şi a stabilit clasamentele anuale ale acestui sezon.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago