Cupa Cheile Grădiştei la automobilism

16 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sezonul 2020 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va debuta pe 20 iunie cu prima etapă, Cupa Cheile Grădiştei, dar şi-au manifestat oficial dorinţa de a participa la acest eveniment sportiv doar 30 de piloţi.
Organizatorii s-au pregătit din punct de vedere logistic iar autorităţile medicale au restricţionat doar participarea pe traseu a spectatorilor la primele competiţii sportive ale sezonului, lăsând liberul acces al sportivilor la competiţii, cu respectarea condiţiilor de securitate individuală.
Cristian Andrei, directorul de organizare al evenimentului, a precizat că „urmăm programul strict de pregătire al evenimentului aşa cum l-am conceput împreună cu comisiile de specialitate FRAS şi îi aşteptăm pe sportivi la competiţie, iar în acest sens am prelungit şi data limită pentru înscrieri până miercuri, 17 iunie, (n.r. astăzi) la ora 20:00“.
Cupa Cheile Grădiştei cuprinde două zile de competiţii cu manşe de recunoaştere a traseului programate atât sâmbătă, cât şi duminică, iar manşele pentru desemnarea câştigătorilor ediţiei sunt programate duminică începând cu orele 15.00, când va fi închisă temporar şi circulaţia în zonă. (N.Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popicarii din Petrila aşteaptă să intre la sală

Sportivii legitimaţi la secţia de popice de la Inter Petrila speră ca foarte curând să poată participa la antrenamente în...

S-a stabilit planul de pregătire pentru gimnastele junioare

După revenirea gimnastelor din lotul naţional feminin de senioare în sala de antrenament de la poalele Cetăţii, recent a fost...

Gura lumii, 17.06.2020

Spun cârcotaşii prin târg că o duduie vrea să ajungă şefa cea mare peste o unitate importantă din zona noastră....

Închide