Cupa Cheile Grădiştei la automobilism

Sezonul 2020 al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va debuta pe 20 iunie cu prima etapă, Cupa Cheile Grădiştei, dar şi-au manifestat oficial dorinţa de a participa la acest eveniment sportiv doar 30 de piloţi.
Organizatorii s-au pregătit din punct de vedere logistic iar autorităţile medicale au restricţionat doar participarea pe traseu a spectatorilor la primele competiţii sportive ale sezonului, lăsând liberul acces al sportivilor la competiţii, cu respectarea condiţiilor de securitate individuală.
Cristian Andrei, directorul de organizare al evenimentului, a precizat că „urmăm programul strict de pregătire al evenimentului aşa cum l-am conceput împreună cu comisiile de specialitate FRAS şi îi aşteptăm pe sportivi la competiţie, iar în acest sens am prelungit şi data limită pentru înscrieri până miercuri, 17 iunie, (n.r. astăzi) la ora 20:00“.
Cupa Cheile Grădiştei cuprinde două zile de competiţii cu manşe de recunoaştere a traseului programate atât sâmbătă, cât şi duminică, iar manşele pentru desemnarea câştigătorilor ediţiei sunt programate duminică începând cu orele 15.00, când va fi închisă temporar şi circulaţia în zonă. (N.Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.