Cupa Cetăţii la gimnastică aerobică

17 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi şi mâine, la Deva se vor desfăşura întrecerile celei de a XXI-a ediţii a tradiţionalei competiţii de gimnastică aerobică, dotată cu trofeul Cupa Cetăţii, ediţie care reuneşte la start sportivi de la nouă cluburi din ţară şi o delegaţie din oraşul Bălţi, Republica Moldova.

Vor fi prezenţi de asemenea şi componenţii lotului naţional de gimnastică aerobică-juniori, aflaţi în pregătire pentru Campionatele Europene. La întreceri au confirmat participarea gimnaşti de la CSM Arad, CS Universitatea Arad, UNEFS Bucureşti, CSS Triumf Bucureşti, Farul Constanţa, CSS 1 Constanţa, CS Gimnis Iaşi, Şcoala Sportivă nr. 1 din Bălţi, Republica Moldova şi gazdele de la CNS Cetate Deva. De altfel, competiţia de la Deva este cea care deschide, ca de obicei, sezonul naţional la această disciplină sportivă.
Organizatorii, DJST Hunedoara, Asociaţia judeţeană de gimnastică, Inspectoratul Şcolar al judeţului, Primăria municpiului Deva şi SCM Deva au pregătit, pentru cei care se vor evidenţia la această ediţie şi vor urca pe podiumul de premiere, diplome, premii speciale şi multe alte surprize. Concursul va debuta astăzi cu antrenamentele oficiale şi va continua sâmbătă de la ora 9.00, la Sala Sporturilor din Deva. Intrarea este liberă!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a: CS Hunedoara este campioana judeţului

Miercuri s-au desfăşurat partidele contând pentru etapa a XVII-a din Liga a IV-a de fotbal Hunedoara. După această rundă se...

Urmărit prin Interpol pentru o amendă penală

Un bărbat din Valea Jiului a fost dat în urmărire internaţională şi s-a emis şi un mandat internaţional de aducere,...

Prinşi la braconaj cinegetic

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul colegilor lor din oraşul Geoagiu, precum şi al Asociaţiei...

Închide