Sport

Cupa Cetății la gimnastică aerobică, record de participanți la Deva

A trecut un sfert de veac de la prima ediție a unei competiții care a devenit în prezent una al cărei nume trebuie scris cu majuscule: CUPA CETĂȚII DEVA, eveniment care se înscrie în prim-planul gimnasticii aerobice ro­mânești din toate punctele de vedere. De la organizare până la participare, având în vedere valoarea emoțională și sportivă deosebite, nivel de rang internațional, pe scena concursului aflându-se sportivi laureați la între­cerile continentale și mondiale, un concurs cu o ”carte de vizită” de pres­tigiu.

Pregătiri pentru concursurile internaționale
Poate mai mult ca oricând, ținând seama și de dificila perioadă parcursă, Cupa Cetății Deva s-a ridicat la un nivel deosebit, asigurat nu numai de organi­za­tori – întregul colectiv al Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva, dar și de cei 220 de sportivi și antrenori de la 16 cluburi din țară și Republica Moldova, ca și de loturile naționale ale României, fiecare cu o evoluție și o atitudine care au concentrat tot ce are mai bun sportul în esența sa.
Sala Sporturilor din Deva a găzduit o nouă ediție a tradiționalei competiții de gimnastică aerobică, cea cu numărul 24.
Delegația sportivilor de la Academia de gimnastică „Laura Cristache” (foto) din București a câștigat trofeul pus în joc, având cea mai numeroasă compo­nență și cele mai multe puncte acu­mulate după evoluțiile din program, fiind urmată în clasamentul pe cluburi de CSS Farul Constanța. De remarcat evo­luțiile componenților loturilor naționale, cele de juniori și seniori, care au făcut un adevărat spectacol la Deva, ei aflându-se pe finalul pregătirilor pentru Campionatele Mondiale din luna iunie din Portugalia și pentru Jocurile Mondiale din SUA din luna august.
Felicitări organizatorilor, succes spor­ti­vilor români la viitoarele competiții inter­naționale!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura