„Cupa Cetăţii” îşi sărbătoreşte „majoratul”

23 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

04 aerobicCiprian Marinuţ

Tradiţionala competiţie de gimnastică aerobică dotată cu „Cupa Cetăţii” îşi va derula în acest weekend ediţia cu numărul 18. Sportivii hunedoreni, de la CNS „Cetate” Deva şi CSŞ Petroşani, şi invitaţii lor de la alte şapte cluburi de profil din ţară vor concura pentru medaliile puse în joc, sâmbătă şi duminică, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.
Tradiţia gimnasticii cu zâmbetul pe buze
Născută în 1997 la iniţiativa antrenoarelor de atunci de la CNS „Cetate” Deva, „Cupa Cetăţii” şi-a câştigat prin precedentele 17 ediţii derulate până acum, o reputaţie de top între competiţiile naţionale. Întrecerea de la Deva a fost şi va fi şi de acum înainte o competiţie importantă, unde se prezintă cei mai valoroşi sportivi ai momentului şi componenţii loturilor naţionale. „Cupa Cetăţii” a fost, este şi va fi un adevărat festival al gimnasticii aerobice, în care elementele tehnice cu grad mare de dificultate se îmbină armonios cu eleganţa, zâmbetul şi performanţa.
Întrecerile ediţiei cu numărul 18 sunt programate sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, iar intrarea publicului este, ca de obicei, liberă. CNS „Cetate” va alinia la start 17 sportivi, care vor evolua la toate categoriile de vârstă şi concurs, la individual, perechi, trio şi ansamblu. Ca de obicei, „cireaşa de pe tort” va fi prezenţa în competiţie a unor sportivi componenţi ai loturilor naţionale ale României. „Sperăm să obţinem cât mai multe clasări pe podium. Aşteptăm cât mai mulţi spectatori, pentru că această ramură a gimnasticii este foarte atractivă”, au spus antrenoarele Georgeta Cosma şi Mădălina Susan, de la clubul devean. Alături de sportivii de la cluburile din judeţul nostru, la concurs vor mai participa sportivi din Arad, Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, numărul total al participanţilor fiind de aproximativ 130.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 23.04.2015

Vorbesc cârcotaşii că la o primărie dintr-o comună din ţinutul dinozaurilor angajaţii sunt extrem de comunicativi. Şi asta nu dintotdeauna,...

Se aşteaptă sentinţa în dosarul Ovidiu Hada II

Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar putea da pronunţarea în dosarul în care fostul primar al municipiului Hunedoara,...

Bulina neagră 23.04.2015

Alin Simota, afacerist din Valea Jiului

Închide