Cupa Alpa Deva, participare numeroasă

La Deva s-au desfășurat întrecerile unei noi ediții dotate cu Cupa Alpa, concurs trecut în calendarul Federației Române de Tenis.
Au participat 43 de sportivi reprezentând 10 cluburi din țară, înscriși la patru categorii de vârstă. La categoria 10 ani fete câști­gă­toare a fost Monica Iliescu (Craiova) ur­mată de Thea Bobora (Siderurgica Hune­doa­ra) și Maia Marta (CS ALPA Deva). La băieți locul I a fost adjudecat de David Chiorean (TC Sun Alba Iulia) urmat de Da­rius Petrice (Helios Timișoara) și de Rareș Braicu (Cristal Hunedoara).
Foarte disputate au fost și meciurile de la categroia 12 ani. La fete a câștigat Brân­dușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia), urmată de Andreea Radu (CS Fun Timișoara) și Ariana Scafariu (CSS Petroșani). La băieți pe primul loc s-a situat Patrick Cîrstina (TC As Pitești) urmat de David Rusu și de Noah Andress (ambii legitimați la Dyadora Timișoara).
Menționăm că de la clubul gazdă, Tenis Club ALPA, au participat la întreceri Lavinia Duma, Anisia Lazăr, Maya Crișan, Anamaria Năstase, Sebastian Dimu și Maia Marta, cea care a și urcat pe podium la categoria participanți pînă la 10 ani.
Organizatorii și antrenorul Alin Lazăr au pri­mit aprecieri din partea tuturor parti­ci­pan­ți­lor, pentru buna organizare a acestui tur­neu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.