Actualitate

Cum s-a răzbunat românca Tincuța pe iubitul italian, după ce acesta s-a împăcat cu nevasta. Ireal ce i-a făcut amanta geloasă

Viața de amantă pare că te poate pune în situații dificile, ba chiar poți ajunge și la închisoare. Este și cazul unei românce care a incendiat mașina iubitului său italian, după ce acesta s-a întors la soția sa. Dezamăgită și furioasă, o româncă pe nume Tincuța Andreea Gheorghe, a reacționat impulsiv când a aflat că bărbatul cu care trăia, un om căsătorit, a ales să se întoarcă la soție.

Nu a durat mult
Românca în vârstă de 37 de ani, rezidentă în localitatea italiană Montoro, a decis să se răzbune pe italian într-un mod brutal. Femeia i-a incendiat mașina. Întâmplarea a avut loc în noaptea de 1 septembrie, când o mașină parcată pe via Panoramica a fost vâzută în flăcări. Localnicii au anunțat imediat echi­pajele speciale pentru a interveni, ulterior, carabinierii din localitatea Solfora au constatat că este vorba despre un incendiu provocat inten­țio­nat, apoi au început să caute per­soana responsabilă pentru acest act. Nu a durat mult timp până când autoritățile italiene au depistat vi­no­vatul.

Românca a primit ordin de restricție
Spre uimirea lor, o femeie în toată regula, și chiar fosta iubită a proprietarului mașinii, care încă se afla la locul incendiului, probabil pentru a se bucura de priveliște. Românca ar fi stropit mașina cu benzină, apoi a folosit o brichetă pentru a-i da foc, brichetă care încă se afla asupra sa, au constatat an­che­tatorii în urma percheziției. Motivul? Unul dur și simplu. Băr­batul cu care trăia s-a întors înapoi la soție. Furia femeii nu a mai avut margini, astfel încât, s-a trezit
pusă sub arest. Tincuța Andreea Gheorghe a fost eliberată ulterior, la cererea avocatului care a re­prezentat-o în fața judecătorului. Român­ca s-a ales și cu un ordin de restricție prin care i se interzice să nu se mai apropie de fostul iubit. Probabil românca își va stăpâni sentimentele după cele întâm­plate.