Cum descarci filme de pe Youtube?

Sebastian Mezei

Mulţi utilizatori de Internet vizualizează clipuri video în portalul Youtube. Descărcarea filmelor video este utilă atunci când doriţi să le vizualizaţi şi fără conexiune la Internet. Astfel, se diminuează traficul de date în Internet, care poate fi costisitor dacă deţineţi o conexiune pe mobil.
Există trei moduri de a descărca videoclipuri de pe Youtube: folosind un site web, un add-on la browser-ul web sau un program software independent. Toate metodele au avantajele şi dezavantajele lor distincte.
Site-urile web sunt de obicei, independente de sistemele de operare şi pot fi folosite instantaneu, fără a instala programe suplimentare. Unele site-uri web oferă posibilitatea adăugării unei liste de descărcare.
Add-on la browser-ul web necesită instalarea sa. Avantajul este că lucrează direct pe site şi este foarte confortabil pentru utilizator. În schimb, nu pot fi create liste de descărcare a filmelor.
Programele software create pentru a descărca filme de pe Youtube vin de obicei cu opţiunea de a adăuga mai multe link-uri video într-o listă de aşteptare înainte de a începe descărcarea.
Exemple de site-uri web dedicate descărcării filmelor de pe Youtube:
1. KeepVid (www.keepvid.com): un serviciu simplu de utilizat. Trebuie doar să copiaţi link-ul video de pe Youtube, în forma prevăzută pe site-ul web. KeepVid funcţionează şi cu alte portaluri video.
2. Zamzar (www.zamzar.com): un site web de conversie a fişierelor, care poate nu doar să descarce clipuri de pe Youtube şi de asemenea, poate efectua conversii video în diferite formate.
3. KCoolOnline (www.kcoolonline.com):  acceptă 288 de portaluri video, inclusiv Youtube. Acesta are o interfaţă de bază în care trebuie să copiaţi link-ul video.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.