Actualitate

Cum a vrut să se sinucidă criminalul doctoriței din Petroșani

Simon Laura (foto), o tânără medic veterinar a fost ucisă de fostul său iubit, Robert Ștefan (medalion), de­oa­rece nu a mai vrut să continue rela­ția cu el. Procurorii de la Par­che­tul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunțat că toată tragedia s-a petrecut din acest motiv. Bărbatul s-a enervat, a mers la cabinetul vete­rinar unde lucra femeia și a stran­gulat-o. După ce a omorât-o, tânărul a vrut să se sinucidă, a dat drumul la gazul metan, acasă, s-a tăiat cu un cuțit, iar apoi, a vrut să se spânzure. Fără re­zul­tat, însă. Tâ­nă­rul con­su­ma­se ceva subs­tanțe in­terzise îna­inte de crimă.

I-a furat telefonul
„Prin ordonanţa din data de 10.12.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împo­triva inculpatului Ş.R.F. pentru să­vârşirea infracţiunilor de omor-prev. de art. 188 al. I C.pen. şi furt-prev de art. 228 alin. I C.pen..
Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, la data de 09.12.2023, în jurul orelor 09:00- 11:00, pe fondul consu­mului de alcool şi al unei stări de gelozie generată de faptul că fosta sa con­cubină-victima S.L. a refuzat să mai con­tinue relaţia cu el, in­cul­patul Ş.R.F, în timp ce se afla în incinta cabinetului me­dical ve­te­rinar „S.L.” din municipiul Petroşani (judeţul Hunedoara), a strangulat victima cu ajutorul unui şnur pe care îl avea asupra sa, producându-i o as­fix­iere mecanică a căilor respiratorii care a condus la deces, iar ulterior a sustras din cabinetul medical veterinar „S.L.” te­le­fonul victimei marca iPhone şi o legă­tură cu chei pentru diverse tipuri de yale.
Prin ordonanţa din data de 09.12.2023 – ora 20:50, procurorii din cadrul Par­che­tului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reţinerea inculpatului Ş.R.F. pen­tru o perioadă de 24 de ore”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Criminalul a fost arestat ieri.
Tânăra ucisă va fi înmormântată astăzi. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura