Actualitate

Cum a fost salvat cățelul Johnny

Johnny este un cățel tare neastâm­pă­rat, care le-a dat multă bătaie de cap sal­vatorilor săi, duminica aceasta. După ce stăpânul său a sunat la 112 și l-a dat dispărut, colegii noștri din ca­drul Detașamentului Petroșani s-au de­plasat de urgență către apar­ta­mentul si­tuat la etajul 4, într-un bloc din Vulcan, de unde patrupedul se fă­cuse nevăzut.
L-au căutat pe Johnny peste tot, până au observat gura de vizitare de sub chiuveta din baie deschisă și imediat au realizat că aceea trebuie să fi fost cap­cana în care căzuse cățelul.
Preț de câteva minute, cu toții au fă­cut liniște și au așteptat să audă un semn. Și bineînțeles, scenariul s-a ade­verit. Un scheunat stins se auzea de la etajele inferioare. Cățelul căzuse prin­tre țevi până la etajul 2. Așa că, prin bună­voința vecinului, care le-a permis ac­cesul în locuința sa, pompierii au reușit să identifice locul în care Johnny se blocase și să înceapă operațiunea de salvare, care a durat aproape două ore și s-a încheiat cu succes.
„Johnny a ajuns în brațele stăpânului, teafăr, bucuros și sperăm noi, mai puțin curios de acum înainte…
Felicitări colegilor noștri, plt.adj. Chiriac Ștefan și sld. Grigore Alexandru care au mai scris o poveste cu final fe­ricit”, au scris cei de la ISU Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura