EvenimentFlash

Cultivatorul de canabis, condamnat cu suspendare

Cristina Ghenea

Traficantul de droguri din Hunedoara, în apartamentul căruia, în urmă cu cinci săptămâni, poliţiştii au găsit o întreagă cultură de canabis, a fost pus în libertate. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis ca hunedoreanul să beneficieze de o suspendare a pedepsei cu puşcăria.
Lucian Napeu, cunoscut şi ca „Decadenţa“ sau „Deca“, s-a aflat ieri în faţa instanţei, în primul termen pe fond al procesului în care acesta a fost judecat în stare de arest preventiv, pentru trafic de droguri.
Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Hunedoara, a fost ridicat de ofiţerii de la DIICOT, după ce în apartamentul său au fost găsite mai multe plante de canabis de circa 1,5 metri înălţime şi echipamente specifice cultivării indoor. „Magistraţii l-au condamnat la doi ani de închisoare, pentru trafic de droguri de risc şi la şase luni, pentru consum de stupefiante. Se ia în considerare pedeapsa cea mai grea, adică de doi ani de închisoare, însă executarea a fost suspendată pe durata unui termen de încercare de patru ani”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Aceasta a adăugat că hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată prin apel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura