Cui îi e fricã de un candidat independent?

24 mai 2012 | 8 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto), a declarat că atât Petru Mărginean, cât şi deputatul Bogdan Ţîmpău, l-au reclamat la Biroul Electoral de Circumscripţie Municipală nr. 1 Deva, primul, pentru că Oancea are prea multe afişe lipite pe panourile speciale, iar celălalt pentru că nu are specificată menţiunea pe materialele publicitare de „candidat independent”.

„Ţîmpău, un mic pârâcios”
Florin Oancea a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că „Mărginean s-a plâns la Biroul Electoral Municipal Deva că, din cauza mea, nu are loc să-şi lipească afişele sale. Am respectat decizia biroului electoral şi am luat afişele care îl încurcau pe candidatul USL. Însă, cei de la USL nu respectă legea. Dar acest lucru arată că reprezentanţii USL sunt disperaţi la Deva şi le e frică de un candidat independent. Eu nu mă cobor la nivelul lor. Ceea ce fac ei sunt practici securiste, pe care probabil, Petru Mărginean le-a preluat de la şeful său de la judeţ”, a declarat Florin Oancea, candidat independent la funcţia de primar al municipiului Deva. În ceea ce priveşte reclamaţia deputatului PNL, Oancea susţine că „Bogdan Ţîmpău nu-şi poate depăşi condiţia de mic pârâcios”. (S. Popa)

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. sorina spune:

  oancea stai acasa… face treaba soferul tau.
  ma tu ai fost executat de fisc… ti/au luat si masina..
  nu poti sa ai grija de tine si vrei sa ai grija de deveni.
  stai pe p.la ta

 2. ramona spune:

  normal ca le e frica . ii tot dau in sus si in jos cu soferul. dar de ce nu se leaga nimeni de extraordinara pregatire a lui marginean si de faptul ca a dezamagit absolut TOTI oamenii care au apelat la el vreodata. nu e decat un “politicus ciolanus”, asta spus intr-un mod frumos. eu am lucrat la salvital si nu il voi vota niciodata . nici eu si nici colegii mei !

 3. tibi balint spune:

  Maginean actionar majoritar la Antena 1 Deva. Molot proprietar de Ziarul hunedoreanului si HDTV. Asa ca aveti grija de unde va informati. Bravo Oancea. Ai fost 6 ani viceprimar si te-am vazut printre oameni. SUCCES. NU VREM SA LASAM DEVA PE MANA SECURISTILOR MOLOT SI VOICULESCU. FARA MARGINEAN condus de nevasta. Arafat s-a dezis de Marginean. E nemultumit ca-si face campanie pe munca lui. Marginean= mincinos. Arafat a adus SMURD-UL IN DEVA. Bravo lui. JOS MARGINEAN SI MOLOT. Te salut Gruiene.

 4. xsulescujohn spune:

  sorina .. te rog da mana cu PDL-ul si cu ziaristi independenti si aruncate…
  Imi pare rau ca Onacea nu candidează la mine în oras. Si macar e din Deva ,de-al vostru, leaga bine cuvintele in fraze, iar oameni care-l cunos pot vorbi frumos de el.

 5. xsulescujohn spune:

  Am uita, Tampau, ala cinstit e tipul care avea o firma de proiectare, si care a participat la proiectarea canalizari HD-Deva, In calitate de “patron” a propus angajatilor sa lucreye la negru, apoi “a uitat” sa mai platesca munca oamneilor. Asta e Țampau (puneti voi diacritice). Parcios mic..

 6. Marius spune:

  Din acest articol descoperim cu toti ca celor de la USL le este frica de Oancea deoarece nu vor sa se trezeasca pe locul 3 sau 4 in aceeasta lupta pentru primaria Deva.

 7. bebe spune:

  Domnule Oancea,in calitate de cetatean al municipiului Deva iti recomand sa nu iti mai faci iluzii ca ai sanse mari la primarie,te amagesti singur si esti incurajat de oameni care nu cred ca iti vor binele.Pe fondul repulsiei majoritatii cetatenilor fata de fosta guvernare si a asocierii inaginii dumneavoastra cu Mircia Muntean,clar veti evea surprize neplacute dupa alegeri,eu spun ca ar fi bine sa va reconsiderati pozitia pe scena politica locala,daca cineva va mai baga in seama.

 8. Fun manele spune:

  Mai dute in p… mea de manelist !!!
  Nici cu cantatu nu te stii si crezi ca ai talent sa fi primar ?
  Du-te mai temBelule SI CULCA-TE …… bine ca ti-ai pus fata LA ZIAR !!!

  UITATI- VA CE FATA DE DOBITOC ARE !

  BAI SCARBA ESTI PROST RAU !!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cel mai bun videoclip din ţară, realizat de liceenii din Petroşani

Cea de-a opta ediţie a concursului naţional de videoclipuri „Dă-mi trei minute pentru tine“ s-a încheiat ieri, la Inspectoratul Şcolar...

Sancþiuni dure pe „rapoarte“ cu cântec

Patru jucători de la Zarandul Crişcior au fost sancţionaţi cu trei ani de suspendare şi cu amenzi de 6.000 de...

Silvan Toma a fost pus în libertate

Finanţatorul echipei FC Hunedoara, Silvan Toma (foto), a fost pus ieri în libertate, după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova...

Închide