„Cucuruz” merge din nou la puşcărie

03 gratiiIeri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care Adonis-Cristian Pobirci, zis „Cucuruz”, a fost judecat pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare şi doi ani pedeapsă complementară a interzicerii anumitor drepturi civile. Sentinţa dată de instanţa hunedoreană nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.
Adonis-Cristian Pobirci a ajuns în această situaţie după ce în vara acestui an a fost implicat, împreună cu alte două persoane, într-o altercaţie. Bărbaţii cu vârste între 28 şi 32 de ani, din Crividia şi Vulcan, au petrecut la finele săptămânii într-un bar din municipiu şi după ce s-au îmbătat bine, s-au luat la harţă. În drum spre casă spiritele s-au încins şi mai rău, iar cei trei au iscat o bătaie în toată regula. Astfel, Cristian Adonis Pobirci, de 26 de ani, a scos de sub haină o sabie şi a început să lovească, iar una dintre lovituri l-a atins în zona toracelui pe unul dintre amicii de pahar.
„Cucuruz” este cunoscut ca un individ de temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri. Astfel, în 2006, el a fost judecat pentru ameninţare, iar în anul 2008, avea să fie condamnat de Judecătoria Petroşani, la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.