CSŞ Petroşani, victorii pe linie în campionatul naţional de handbal

11-handbal-10-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Echipele de junioare II şi III ale clubului CSŞ Petroşani au un început de sezon foarte bun în campionatul naţional de handbal feminin, având doar victorii în primele partide. Astfel, echipa de junioare II conduce seria G la această categorie de vârstă iar trupa de junioare III se află pe locul 2, la golaveraj, în seria F.

Victorii concludente
Echipa de junioare II a clubului din Valea Jiului a obţinut patru victorii în primele patru runde, trecând de Unirea Sânnicolau Mare, scor 27-21, CSŞ Sibiu, scor 31-7, Victoria Nădlac, scor 41-10 şi LPS Sebeş 24-18. Echipa antrenată de Daniel Brânzău conduce ierarhia în această serie şi va sta în runda viitoare, urmând să întâlnească pe teren propriu a doua clasată, LPS Banatul Timişoara, în 23 octombrie.

Junioarele III vor întâlni liderul
La junioare III, trupa pregătită de acelaşi antrenor, Daniel Brânzău, a învins pe HCM Craiova, scor 27-25, CSŞ Drobeta Turnu Severin, scor 25-22 şi CSŞ Craiova, scor 24-13. Lider în seria F este echipa HC FESFS Craiova, care are acelaşi număr de puncte ca şi CSŞ Petroşani, dar un golaveraj mai bun. Echipa din Valea Jiului va întâlni chiar liderul, pe terenul acestuia, în runda următoare, programată pe 22 octombrie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.