www.mesagerulhunedorean.ro

CSŞ Petroşani, fără victorie la al doilea turneu semifinal de junioare II

Echipa de junioare II a clubului CSŞ Petroşani s-a clasat pe ultimul loc în grupa A din al doilea turneu semifinal al campionatului naţional de handbal, ratând calificarea între primele opt echipe ale ţării. Trupa antrenată de Daniel Brânzău a fost învinsă în toate cele trei partide jucate la Plopeni, rămânând cu satisfacţia clasării în primele 16 grupări la această categorie de vârstă.

Eşecuri pe linie
Plecată cu şansa a patra în această grupă, formaţia din Valea Jiului nu şi-a putut depăşi condiţia. Handbalistele antrenate de Daniel Brânzău au început turneul împotriva favoritei grupei, CSM Bucureşti, în faţa căreia au pierdut, scor 18-29 (8-13). În a doua partidă, CSŞ Petroşani a jucat tot împotriva unei grupări din capitală, ACS Şcoala 181 Bucureşti, fiind învinsă cu scorul de 23-25 (6-18). În a treia partidă a grupei, una doar pentru palmares, CSŞ Petroşani a fost învinsă de Unirea Sânnicolau Mare, scor 30-35 (15-17).

Pe locul 14 în ţară
La turneul final s-au calificat din această grupă CSM Bucureşti şi ACS Şcoala 181 Bucureşti, care s-au alăturat grupărilor Grup Şcolar Energetic Rm. Vâlcea, CSŞ Tulcea, LPS Brăila, LPS Slatina, ASC Corona Braşov şi CS Olimpic Tg. Mureş. Conform rezultatelor obţinute la cel de-al doilea turneu semifinal, CSŞ Petroşani s-a clasat pe locul 14 în ţară la această categorie de vârstă. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.