Sport

CS Hunedoara va evolua în seria a 9-a a Ligii a III-a

Echipa de fotbal CS Hunedoara va evolua din acest sezon în seria a 9-a din Liga a III-a la fotbal, alături de formaţiile din judeţele Alba, Mureş şi Cluj. Grupările din judeţele Mureş şi Cluj pot fi o necunoscută pentru echipa hunedoreană, dar seria este echilibrată.
„Au fost surprize mari în alcătuirea seriilor. Nu ne aşteptam să nu fim împreună cu Deva. Cu echipele din Alba da, dar nu şi cu cele din Cluj şi în nici un caz cu cele din Mureş. Presupun că s-a urmărit să se alcătuiască serii cât mai echilibrate, asta ţinând cont şi de bugetele cluburilor. Suntem dezavantajaţi pentru că suntem singura echipă din judeţul nostru în această serie a noua. Mi se pare o grupă echilibrată şi anticipez că va fi o luptă strânsă. Din ce cunoaştem, Cugirul e o echipă de tradiţie, cu jucători buni, Alba Iulia am auzit că şi-a făcut o echipă bună, pe Galda şi Ocna Mureş i-am mai avut în serie campionatele trecute, cu Turda am mai jucat amicale în ultimii ani. În rest, nu cunoaştem adversarii, urmează să ne documentăm în privinţa lor”, ne-a mărturisit Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedoara.

Lotul cu care hunedorenii vor aborda noul sezon este în mare cel cunoscut, pe care l-am urmărit în meciurile de pregătire. Este un lot alcătuit în principal pe localnici şi cu puţine nume noi, mergând pe omogenitatea unei formaţii care joacă deja de ceva timp împreună. „Mai vreau să aduc un junior de la Voluntari şi atât. Ăştia suntem, în formula asta vom aborda campionatul. Obiectivul fixat este o clasare pe locurile 1 – 3, acum că suntem într-o serie de 10. Iniţial, pentru seria de 18 preconizată, era un loc între primele cinci. Este posibil pentru că, fără supărare, nu cred că se compară seria de acum, cu cea din sezonul trecut, unde am avut echipe din Timiş şi Arad. Cele două judeţe au campionate cu echipe foarte puternice, jucători cu valoare şi experienţă, am spus asta încă de pe atunci”, a adăugat tehnicianul hunedorean.
În prima etapă, CS Hunedoara va întâlni în deplasare, echipa nou promovată, Unirea Ungheni, din judeţul Mureş, la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă 12 sep­tem­brie. „Mergem într-un necunoscut total la acest meci. Ştim doar că au bătut la baraj cu 6 – 1 pe Măgura Cisnădie şi că au în echipă jucători cu experienţă. În primele trei etape avem cele mai lungi două deplasări, la Ungheni şi Reghin. Pe urmă, în etapele 5 şi 6 avem două deplasări consecutive la Turda şi Dej, iar în etapa 8 mergem la Cluj. Bine că în retur vom avea cinci jocuri acasă şi patru deplasări mai apro­piate, în judeţul Alba”, a adăugat Spătaru.
Lotul CS Hunedoara: Portari – Raţ, Lefter, Pădure; fundaşi – Cr. Creciunesc, Mardare, Banac, Kovacs, Radicof, Ciucurescu, Trăşcan; mijlocaşi – Marinca, D. Creciunesc, Herci, Bloj, R. Cristian, Tiric, Cămărăşanu, Casoni, Bujor; atacanţi- Vasinc, Iacob, Kocsis, Bortaş, Chelemen. Antrenor – Raul Spătaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura