CS Hunedoara încearcă să revină acasă cu o victorie

7 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Mâine, sâmbătă, de la ora 15, stadionul „Michael Klein” găzduieşte întâlnirea dintre CS Hunedoara şi Unirea Alba Iulia în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga 3, seria a patra. Se anunţă un meci deosebit de echilibrat şi de tensionat, ţinând cont de faptul că ambele formaţii se află în a doua jumătate a clasamentului, foarte aproape de zona retrogradării.

Gazdele ocupă locul 10 în ierarhia seriei, cu 20 de puncte, iar oaspeţii se află cu o poziţie mai sus, pe 9, cu 22 de puncte. În etapa trecută, hunedorenii au obţinut un punct de la Millenium Giarmata, după egalul de 1 – 1, în timp de Unirea Alba Iulia a învins pe teren propriu pe CSM Lugoj cu 3 – 1.
Vestea bună din tabăra hunedoreană este că au expirat suspendările lui Tecsi, Robert Cristian şi Dulap, care nu au putut fi folosiţi în etapa precedentă, dar va fi absent chiar căpitanul echipei, Andrei Cobliş, care a primit la Giarmata al patrulea cartonaş galben.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cetate Deva, meci la Giarmata pentru puncte şi moral

CNS Cetate evoluează astăzi în deplasare la Millenium Giarmata, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii a treia, seria...

Femeile din comuna Hărău, sărbătorite de 8 Martie

Duminică, cu începere de la ora 17, căminul cultural din Hărău va găzdui o acţiune dedicată femeilor din comună, cu...

Telecabina de la Cetatea Devei funcţionează din nou

Începând de vineri, 8 martie 2019, de la ora 8:00, telecabina care facilitează accesul în Cetatea Devei va funcţiona în...

Închide