; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

CS Hunedoara, câştigătoare în amicalul  cu Arieşul Turda

28 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

    Echipa CS Hunedoara îşi continuă pregătirile pentru noul sezon competiţional din Liga a treia şi a disputat vineri după amiază o partidă amicală, returul cu Sticla Arieşul Turda.
Iacob a deschis scorul în min. 30, când a reluat din interiorul  careului advers o pasă excelentă trimisă de Petrescu în adâncime, după o intercepţie la mijlocul terenului. Oaspeţii au egalat după circa 10 minute în urma unei faze la care Pintea a profitat de o greşeală a portarului hunedorean la un corner executat în careul mic şi a împins uşor mingea în poartă.
În repriza secundă au fost operate modificări în cele două formaţii, antrenorul hunedorean Raul Spătaru dorind să folosească tot lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie, fără Bularda, încă nerefăcut complet şi aflat în tribună. Kocsis a ratat de două ori înscrierea golului, dar a fost coautor la golul al doilea al gazdelor, el centrând de pe dreapta pentru Robert Cristian, care a reluat de la opt metri.
Oaspeţii au egalat la o altă „bâlbă” în apărarea  hunedoreană, soldată cu un fault în careu şi un penalty transformat de Palioca. Kocsis a înscris golul cu care CS Hunedoara a obţinut prima victorie din această etapă de pregătire, după o combinaţie cu Robert Cristian. Rezultatul final a fost 3-2 pentru gazde.
Antrenorul Raul Spătaru a declarat: „Au plecat nouă jucători şi au venit doi. Mai avem de lucru, trebuie să mai aducem jucători, aţi văzut că suntem descoperiţi pe unele posturi. Ne mai trebuie un portar, avem nevoie de un atacant, un vârf de careu, pentru că ocazii ne creăm, dar nu are cine să finalizeze. Vor mai veni în zilele următoare în probe şi alţi doi-trei jucători, căutăm în continuare să ne completăm lotul”.(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Record mondial stabilit în Pasul Vâlcan

Record mondial stabilit în Pasul Vâlcan

Echipa României, campioană mondială la acrobaţie cu planorul

Echipa României, campioană mondială la acrobaţie cu planorul

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT. Soacra mare

Soacra mare

Închide