CS Hunedoara a pierdut amicalul cu Unirea Alba Iulia

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal CS Hunedoara a avut programat un joc amical, pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, la trei zile după înfrângerea suferită la Petreşti în Cupa României (1 – 3 cu Sportul din localitate) Echipa hunedoreană a întâlnit o altă formaţie de Liga a treia, posibilă colegă, după ce federalii vor alcătui seriile în care vor activa cele două formaţii.

Hunedorenii au pierdut şi al doilea amical din această vară cu 1 – 2, dar sunt multe de învăţat de aici, într-o partidă desfăşurată pe o vreme caniculară, pe stadionul „Michael Klein”
Jocul a avut, cel puţin în prima parte un ritm bun, deşi căldura a fost tot mai ridicată. Am notat, în aceste condiţii, câteva faze de gol la cele două porţi. Prima acţiune de atac s-a produs în minutul 5, când Giurgiu a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă de atac a oaspeţilor şi Oara a trimis cu capul în plasă de la şapte – opt metri, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.
Replica gazdelor a venit foarte rapid, după numai două minute: Casoni a prins un şut de pe la 25 de metri pe cadrul porţii, portarul Sporea– a scăpat mingea în faţă şi Daniel Creciunesc, atent, a trimis în poartă, deschizând scorul- 1 – 0.
În minutul 8, Cobliş a intervenit excelent şi a respins balonul din picioarele lui Mureşan, iar apoi lovitura de cap a lui Davidaş a trecut puţin pe lângă bara porţii hunedorene. Oaspeţii revin în joc şi vor egala rezultatul de pe tabelă, în min. 12. Acelaşi Davidaş a pătruns în interiorul careului hunedorean şi a expediat un şut plasat în diagonală pe colţul lung din dreapta portarului Cobliş, 1-1.
A urmat o perioadă de joc bună echipei de pe Cerna, dar a lipsit precizia la finalizare. Cei care vor înscrie din nou vor fi tot jucătorii de la Unirea Alba Iulia, în min.35. A fost o fază fixă, Giurgiu a executat un corner de pe partea stângă de atac a echipei sale şi vârful de atac Oara, scăpat din marcaj în mijlocul careului hunedorean, a expediat mingea cu capul în plasa lui Jurca pentru 1 – 2. Oaspeţii mai puteau înscrie pe finalul reprizei, însă Matei a trimis peste poartă la o altă fază fixă, lovitura liberă bătută de acelaşi Giurgiu.
În repriza secundă ritmul jocului a scăzut mult şi din cauza căldurii, dar s-au produs şi foarte multe schimbări de jucători, antrenorii rulând întreg lotul avut la dispoziţie.
CS Hunedoara înregistrează astfel cea de a treia înfrângere în tot atâtea partide disputate în această vară, după cele de la Cugir cu Metalurgistul şi de la Petreşti cu Sportul, dar este în creştere.
”Azi am jucat ceva mai bine faţă de miercuri în Cupă, însă nu a fost suficient. Am luat golurile din faze fixe, acolo am fost deficitari. Nu am avut prospeţime în joc, e şi normal, venim după cantonament. Nici nu mă interesează să avem prospeţime acum, ci peste două săptămâni. Şi la acest meci am rulat întreg lotul avut la dispoziţie, m-a interesat să îi văd pe toţi jucând, să mă edific în privinţa lor. Din cei 31 de jucători pe care i-am avut în cantonament au lipsit azi doar Marcu, Simionov şi Herci, toţi cu probleme medicale. Urmează amicalul de miercuri de la Reşiţa, cu CSM Şcolar”, a declarat imediat după meci Mircea Alic, antrenorul principal al hunedorenilor.
CS Hunedoara: Cobliş (min. 30 Jurca, min. 60 Paşca) – Cr. Creciunesc, Ionică, Ciucurescu, Trăşcan – Iacob, D. Creciunesc, Al. Dan, Casoni – Bălăuţă, Scânteie. Au mai jucat Kocsis, Cămărăşanu, Bloj, Tecsi (din min. 30), Bularda, Ionicescu, Petresc, Doboş, Apachiţei, Ov. Stan, R. Popa (din min. 46), D. Chelemen, Marinca, Tiric (din min. 60), Lehel, A. Ionescu, Obreja (din min. 70). Antrenori – Mircea Alic şi Radu Spătaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.