Crucea Galbenă a câștigat tot ce se putea

Cea de-a 29a ediție a Topului Național al Firmelor Private din România

Consiliul Național al IMM-urilor din Ro­mânia (CNIPMMR) a organizat în 5 noiem­brie, cea de-a 29-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România”, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meri­telor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România.
La evenimentul desfășurat online au fost premiate peste 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN și clasamentul județean, acordându-se, de asemenea, o serie de premii speciale. Premierea a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă glo­bală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut.
La eveniment, CRU­CEA GALBENĂ SRL Deva a câștigat tot ce se putea câștiga: Lo­cul 1 – Clasamentul național după Pro­duc­­tivitate, Locul 1 – Cla­samentul național după Profit Brut, Locul 1 – Cla­samentul național după Cifra de afaceri, Locul 1 – Cla­samentul na­țional după Performanță Globală.
„Mulțumim clienților, par­tenerilor și anga­jaților: fără ei performanța aceasta nu ar fi fost posibilă! Pro­mitem să rămânem demni de aceste aprecieri”, a spus Mona­lisa Panai­tescu (foto), direc­torul Crucii Galbene SRL.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.