Criză de efectiv la Mureşul Deva

19 august 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Antrenorul Gică Barbu a avut la dispoziţie doar 10 jucători de câmp, doi portari şi doi juniori la partida amicală cu FC Cisnădie (Liga a III-a) disputată ieri pe Stadionul „Cetate”, astfel că devenii au pierdut fără drept de apel, scor 1-2 (0-2).

Au nevoie e întăriri

Reprimită gratis în Liga a II-a, Mureşul Deva se află în situaţia unui pilot care nu are maşină. Antrenorul echipei devene, Gică Barbu, este în imposibilitatea de a alege o formulă de echipă, întrucât, abia are la dispoziţie 11 jucători, pe care să-i poată trimite în teren. Fără juniorii Alexandru Petresc şi Alexandru Dan, promovaţi în primul 11, dar convocaţi la o acţiune a Naţionalei Under 17, şi cu Lăcătuş accidentat, Mureşul Deva a abordat meciul test, de ieri, cu FC Cisnădie, cu doar 10 jucători de câmp. Pe lângă primii 11 care au intrat în teren pe banca de rezerve au mai fost doar Horvath, al doilea portar, şi juniorii Ungur şi Ciobanu. „Avem probleme mari de efectiv. Am la dispoziţie un lot de jucători foarte restrâns numeric şi majoritatea foarte tineri. Sper ca până la startul campionatului, să ne completăm echipa şi să omogenizăm relaţiile de joc”, a spus Gică Barbu. Dacă oficialii grupării devene nu rezolvă rapid situaţia lotului de jucători, Liga secundă se va dovedi încă o dată o pălărie prea mare pentru Mureşul Deva.

Start slab, finiş acceptabil

Cu o echipă improvizată, jocul “alb-roşiilor” a scârţâit din toate încheieturile, iar adversarii n-au aşteptat prea multe invitaţii şi au punctat de două ori. Şaucă (ex-Retezatul Haţeg) a trecut ca pe lângă un jalon de Cîmpean, a centrat perfect, iar Priescu a reluat la colţul scurt al porţii apărate de Coman, reuşind deschiderea scorului: 0-1. Co-autor la primul gol, Şaucă (min. 20) a majorat diferenţa cu un şut din colţul careului mare, perfect plasat în dreapta portarului. În prima repriză, Mureşul a trăit doar pe final. Din păcate, portarul Barbu a reţinut şutul pe centru expediat de Sătmar (min. 40) şi a respins peste poartă torpila lui Bogman (45).

FC Cisnădie a trimis pe teren echipa secundă, după pauză, iar la Mureşul Deva, doar Horvath l-a înlocuit între buturi pe Coman. Mureşul a fost mai activă şi a redus din diferenţă prin Moca (59). Devenii au fost aproape de egalare, însă mingea şutată de căpitanul Dosan (85) a fost blocată de defensiva adversă.

Mureşul Deva -FC Cisnădie 1-2 (0-2)

Au marcat: Moca 59 / Priescu 6, Şaucă 20

Mureşul: Coman (46 Horvat) – Golguţ, V. Pistol, Dosan, I. Câmpean (85 Ungur) – Trif, Moca, Furdean (67 Ciobanu), Bogman – Sătmar, Dârvaru. Antrenor: Gică Barbu.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. chibitul spune:

  JUCATORI SUNT,DAR NU STIE BARBU DE UNDE SA-I IA.SA CAUTA PRIN JUDET SI SIGUR VA GASI 4-5 CARE SA STIE FOTBAL,NU SA-SI ADUCA IARASII COPIII DE PE ALTE MELEAGURI,CARE AVEAU, SARACII PRETENTII PREA MARI PT CE FACEAU IN TEREN.SAU… DA LA JUNIORI,CA ASA SE LAUDA NU DEMULT.

 2. antrenor spune:

  d-le Gica Barbu care e obiectivul?retrogradarea in esalonul III?vrem sa stim din start.Cum de nu reusiti sa faceti echipa?
  are Muresul pepiniera propie de copii si juniori?

 3. onicas calin spune:

  Partida muresul deva – silvania simleu va fi transmisa live-text pe sportulsalajean.ro, sambata, la ora 11.00

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Copiii căpşunarilor, consiliaţi

Sărăcia şi lipsa locurilor de muncă îi îndeamnă pe tot mai mulţi locuitori ai Văii Jiului să-şi ia lumea în...

Finanţare pentru reorganizarea circulaţiei rutiere în Deva

Primăria Deva va cheltui peste patru milioane de euro pentru amenajarea parcului de la poalele Cetăţii şi pentru organizarea circulaţiei...

Cîmpeanu vrea locul I la Straja

Pilotul brădean Mihai Cîmpeanu pleacă, azi, la Straja (Alba Iulia), cu obiectivul de a se clasa pe locul I la...

Închide