Politica si administratie

Crin Antonescu vine la Deva sã punã capãt rãzboiului

Nicolle Ebner

Conferinţa extraordinară de alegeri a noii conduceri a organizaţiei municipale PNL Deva, anunţată în presa locală de către preşedintele interimar, Mircia Muntean, pentru data de 25 mai, nu s-a mai ţinut la termenul stabilit. Alegerile vor avea loc în data de 9 iunie, conform dispoziţiilor organizatorice din statutul PNL.

Alegeri reprogramate la PNL Deva

Ieri, primarul Mircia Muntean nu a mai recunoscut că a anunţat, într-un cotidian local, că alegerea noii conduceri a organizaţiei municipale Deva va avea loc în data de 25 mai, ora 18.00, la Casa de Cultură din Deva. „Nu a fost niciodată vorba ca alegerile la PNL Deva să aibă loc astăzi (n.r. – ieri). A fost doar o propunere. De fapt, alegerile erau programate pentru data de 9 iunie. Cât despre anunţul din ziar, nu a fost făcut de către preşedintele organizaţiei, ci de către un secretar, care a avut în vedere numai decizia Biroului Permanent Central, care obliga organizaţia PNL Deva să-şi ţină şedinţa de alegeri în maximum o lună de zile”, a declarat Mircia Muntean. La data apariţiei anunţului în presa locală, preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, îi avertiza pe liberalii deveni: „chiar dacă se ţin, alegerile la PNL Deva nu sunt legale, deoarece hotărârile de convocare a alegerilor se emit de către birourile politice teritoriale, cu cel puţin 15 zile înaintea datei de desfăşurare pentru adunările generale extraordinare”. Termen nerespectat, iniţial, la Deva, motiv pentru care alegerile au fost reprogramate pentru data de 9 iunie. În această seară, la ora 20.00, Crin Antonescu (foto) se va întâlni, la Deva, cu toată conducerea filialei judeţene PNL Hunedoara şi toţi primarii şi viceprimarii liberali din judeţ. Informaţia a fost confirmată de Mircea Ioan Moloţ, care declară că scopul deplasării preşedintelui PNL în judeţul Hunedoara este de a se edifica personal, astfel încât, războiul din PNL Hunedoara să poată fi tranşat definitiv.

„Decizia finală va fi adoptată la Biroul Permanent Naţional al PNL de lunea viitoare”, mai spune Moloţ.

5 comentarii la „Crin Antonescu vine la Deva sã punã capãt rãzboiului

 • Sa-i schimbe pe amandoi si sa conduca un politician PNL sarac sau nu sunt asa ceva ,neam saturat de lupta asta dupa putere si bani.

 • Afara din PNL cu jigodiile .Locul lor este in altaparte si anume :

  MIRCIA MUNTEAN – la BAHAMA

  MORARU MARCEL – la tipografie ca muzeu ii nevasta-sa

  PANDURU RUPE CURU – va ramane tot informator dar in banat la el ca in DEVA il stie toata lumea

  DAVID IOAN – la dezalcolizare ca acum are timp ca ii pensionat

  BORBEANU – pe DN7 la negrese ca-i satul de blonde

  CUIAVA – in somaj

  LAZAR DANIL- portar la biserica baptista

  COSTA COSMIN – peste , o da pe nevasta-sa la femei
  UF CE ZOAIE

 • Niste nesimtiti cu totii!
  Ne-am saturat de hoti! sa plece cu toti…
  Cei de la Deva cat si cei din guvern!

 • afara cu primarul mincinos si cu toti acoliti lui,D.N.A. sa se ocupe de ei si cei care raman sa fie demni de partidul bratienilor

 • sa se duca papusa frankesteun la carnaval nu la deva,uriciunea curului!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura